Citește în 2 min 21 Oct 2021

Lifespiration Starts Here: Sasha Sidorenko, protagonista din reclama Answear

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Faceți cunoștință cu femeile care au curajul să trăiască după propriile reguli  luptă pentru visele lor – uneori chiar la propriu! Citește povestea eroinei din reclama noastră, boxerul profesionist și campioana europeană Sasha Sidorenko.

În noua noastră campanie, Lifespiration Starts Here, există personaje unice, femei care își folosesc potențialul, iau decizii îndrăznețe și își urmăresc pasiunile, determinând o schimbare în lume. Ele sunt ceea ce vor să fie și trăiesc așa cum vor să trăiască … Printre ele se numără Sasha Sidorenko, pe care am surprins-o în reclamă fix în timpul pregătirilor pentru Campionatele Europene de box.

Cine este Aleksandra Sidorenko?

Aleksandra “Sasha” Sidorenko este boxer profesionist de origine ucraineană, campion la box și campion european profesionist. Și-a început cariera sportivă la vârsta de 12 ani. Căuta de foarte mult timp un sport potrivit, s-a gândit la volei inițial, dar a fost fascinată de filmele cu Bruce Lee și a ales karate. La vârsta de 14 ani, a devenit interesată de kick boxing, sport în care a câștigat Cupa Mondială. A fost campioana ucraineană la box de 7 ori. A apărut de cinci ori la Campionatele Europene și de patru ori la Campionatele Mondiale. Ea a reprezentat Ucraina și Kazahstanul. În 2014, s-a mutat în Polonia și și-a luat cetățenia poloneză – de atunci luptă în culorile alb și roșu. A câștigat centura de campioană europeană în 2017. Este de neînvins pe ringul de box!

Luptă și tu pentru ceea ce îți dorești!

Nu există o definiție universală a feminității, iar exemplul Aleksandrei arată că ar trebui să abandonăm stereotipul de modă veche al descrierii unei femei – o ființă fragilă, care să poată face față doar anumitor lucruri și să evite ceea ce este considerat în mod obișnuit „masculin”.

Nu vă fie teamă să obțineți lucrurile la care visați de mult timp, mergeți cu încredere înainte – la fel ca Sasha. Biografia campionului european este plină de evenimente care ar putea sta la baza unui scenariu pentru un film bun. Sasha Sidorenko, fascinată de artele marțiale, s-a antrenat din copilărie din greu pentru a sta într-o zi pe podium, iar rudele ei cele mai apropiate au sprijinit-o în realizarea viselor ei. După succesele din țara de origine, Ucraina, a venit timpul pentru schimbări, decizii dificile și a început o viață nouă în Polonia practic de la zero – luptând împotriva dureroasei realități, inclusiv luptându-se cu depresia și singurătatea. Cu toate acestea, împotriva oricăror obstacole – astăzi își dezvoltă cariera, împlinindu-se și în viața de familie, dar fără să renunțe la a mai lupta pentru titluri în Box. Sportul este pasiunea și munca ei în același timp – o motivează, îi permite să creadă în propriile abilități, îi dezvoltă încrederea în sine, dar o și învață că după fiecare cădere trebuie să te ridici și să continui.

Citește alte articole