Citește în 3 min 12 Jul 2018

Look-ul de vară potrivit pentru plajă și plimbări pe faleză

Autor: Horatiu Voicu
Timp de citire 3 min

Beachwear outfit

Te întrebi ce poți purta pe plajă în plus fata de costumul de baie și cum să combini hainele pentru a crea un aspect casual de vara? Vezi sugestiile noastre ca să ai zilele de sărbătoare cât mai elegante!

Costumul de baie cumpărat, valiza împachetată, este timpul să plecăm în vacanța de vis … Întrebarea este dacă aveți idei de asortare a lucrurilor luate pentru a crea multiple ținute care să te avantajeze? Contrar aparențelor, un asemenea stil nu este greu de creat, dacă urmezi următorii 3 pași. Costumul de baie poate fi o bază excelentă pentru a crea stilizări care să reflecte soarele, nisipul auriu și spuma din valurile mării. Urmărind pașii de mai jos puteți realiza outfit-uri pentru a merge la o plimbare pe plajă, cu care puteți merge la barul de pe litoral sau puteți merge în oraș împreună cu prietenii seara.

Beachwear outfit

Primul pas: bikinii la modă

Baza unui summer-outfit reușit este, desigur, un costum de baie care să iasă în evidență. Un design interesant, print-uri decorative, croșete, broderii, franjuri – totul este permis! Dacă doriți să vă lăsați imaginația să alerge sălbatic, situația este propice pentru lucrul acesta, deoarece tendințele sunt foarte diverse în acest sezon. Partea superioară a bikini-lor, decorată cu panglici romantice poate fi folosită ca top. Același lucru se poate realiza și cu un costum de baie dintr-o singură bucată, care are un imprimeu în dungi sau cu un logo. Purtați-l în combinație cu pantaloni denim sau o fustă scurtă pentru un look mai atrăgător.

Beachwear outfit Beachwear outfit

Pasul nr. 2: haine de vară

Aspectul de sărbătoare trebuie să fie relaxat, ușor și girlish. Referințele la tendința boho sau cea de a purta haine sport în afara activităților sportive sunt binevenite. Ce haine se potrivesc bine cu costumele de baie? Așa cum am menționat deja, în special pantalonii scurți din denim și fustele cu talie mare, fixate cu butoane. Le putem asorta cu ușurință la un top lejer, cum ar fi o cămașă de plajă supradimensionată, legată pe talie pentru a scoate în evidență șoldurile sau purtată în mod deschis pentru a scoate în evidență partea de sus a costumului de baie.

O altă idee sunt hainele croșetate, brodate și transparente, care accentuează perfect bronzul. Când e vorba de țesături transparente, de obicei, există o problemă cu privire la alegerea lenjeriei. Însă în cazul stilizării de vacanță, această problemă este rezolvată instant printr-un bikini colorat sau un costum dintr-o bucată. Merită să încercați această soluție atunci când nu doriți să vă refuzați plăcerea de a purta o cămașă din dantelă sau o rochie croșetată.

Beachwear outfit

Beachwear accesorii

Pasul nr. 3: Accesorii la modă

Accesoriile extraordinare adaugă caracter fiecărei stilizări, astfel că nu puteți uita de ele în timpul vacanței. Bijuteriile expresive sunt în topul acestui sezon. Cerceii imenși cu ciucuri sau în formă de roți, brățările masive din lemn și pandantivele sunt un must-have pe plajă. Nu uitați de articolele de îmbrăcăminte elegante: o pălărie de paie sau o șapcă de soare (obligatoriu cu un logo). Întregul aspect poate fi, de asemenea, reinterpretat cu o geantă.

Citește alte articole