Citește în 2 min 18 Mar 2019

Meet You There – Noua colecție Reebok reunește femeile din toată Europa

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Noua colecție Reebok nu este destinată numai sălilor de antrenament, ci este o combinație intrigantă între modă și sport. Citește articolul și descoperă colecția alături de noi!

Meet You There este mai mult decât o simplă colecție, este un tribut adus tuturor femeilor cărora nu le este teamă să își trăiască viața după propriile reguli. Prezentarea colecției este inedită, realizată  prin intermediul unor modele feminine aparte surprinse în Londra, Berlin și Paris. Prin acest gest, Reebok susține femeile care ies din tipare și care au curajul să trăiască așa cum își doresc.

Jourdan Dunn, un simbol al modei și al succesului, a fost aleasă cu un scop să facă parte din acest proiect: modelul susține dintotdeauna independența femeilor și originalitatea. ”Sunt atât de emoționată să lucrez cu un brand precum Reebok, care a demonstrat un atașament fidel față de femeile puternice în ultimii 10 ani”, a declarat Jourdan. ”Noua campanie reprezintă mix-ul perfect între modă, fitness, independență și individualitate – toate lucrurile de care eu sunt foarte pasionată. Scopul colecției este de a încuraja femeile să-și  identifice stilul și să-l urmeze, să aibă încredere în ele și să își păstreze unicitatea. Pentru mine, crearea încrederii în sine începe în sala de sport și se continuă în fiecare aspect al vieții mele. Totul ține de puterea noastră de convingere, doar așa vom putea atinge imposibilul.”

Designer-ul Morgen Kohn a creat colecția Meet You There mizând pe multe elemente grafice, îndrăznețe și pline de atitudine, tocmai aceste caracteristici transformând colecția dintr-una sporivă în una de lifestyle. În cadrul unui interviu, Kohn a descris colecția astfel: ”Inspirată din elementele îndrăznețe proprii din moștenirea brandului, colecția este cu siguranță modernă. Este locul unde se intersectează serviciul cu antrenamentul și unde sportul se întâlnește cu stilul”. Colecția dispune de o gamă largă de topuri, hanorce, pantaloni scurți și multe altele, oferind tot ce aveți nevoie pentru sala de sport și nu numai. Logo evidențiat, culori aprinse, printuri îndrăznețe și modele moderne – toate aceste elemente oferă femeilor posibilitatea de a-și crea propriul lor stil vestimentar.

 

Câștigă un lifestyle outfit Reebok – participă la concursul #SportIsTheAnswear >>>

Citește alte articole