Citește în 4 min 14 Mar 2019

Haine și accesorii sportive pentru un super antrenament

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

În această perioadă sălile de sport sunt mai pline ca niciodată. Motivul este simplu: zilele de vară se apropie și toată lumea își dorește să ajungă la forma perfectă. Nu putem obține aspectul dorit fără sport, oricât am încerca să fentăm acest lucru. Avem un pont pentru tine: un antrenament este mult mai plăcut dacă îți alegi hainele și accesoriile care te fac să te simți bine. Hai să le descoperim împreună!

Pasul 1: ne facem abonament la sală, piscină, ne stabilim un circuit de jogging sau orice altă activitate sportivă ne face plăcere. Impune-ți un program și respectă-l orice ar fi! Prioritizează antrenamentul pentru a te putea bucura de rezultate în căteva săptămâni.

Pasul 2: căutăm hainele potrivite pentru sport – încălțăminte, tricouri, colanți/pantaloni de trening, prosop și tot ce mai avem nevoie în funcție de activitatea aleasă. Îți garantăm că vei avea un alt feeling dacă ai totul pregătit și dacă hainele alese sunt pe placul tău, în tendințe și, cel mai important, să te simți bine în ele. Iată mai jos căteva idei:

Logomania

Logomania a stăpânit podiumurile și este prezentă și în stilul streetwear, așa că nu poate fi ratată de îmbrăcămintea sportivă. Un logo se potrivește perfect cu moda minimalistă și simplă. Alege un articol într-o singură culoare și vei vedea cât de bine se potrivește logo-ul imprimat pe acesta. Și dacă ai ales și o culoare intensă, cum ar fi verde fosforescent sau roșu, vei cuceri imediat sala de gimnastică.

1.Puma   2.Nike Sportswear   3.Tommy Hilfiger   4.Reebok Classic   5.Fila

Flower power

Ce faci când logomania nu este genul tău dar îți dorești oricum să ieși din rândul lumii? Te ghidezi după un alt trend din acest sezon. Se poartă foarte mult printul floral – cu cât mai colorat, cu atât mai bine. Deși pare a fi o extravaganță să porți un trening înflorat, efectul se va dovedi, cu siguranță, extraordinar și, mai presus de toate, la modă. Imprimeurile florale din acest sezon se întorc din nou cu o forță dublă. Tricouri, pantaloni scurți, jachete și jambiere cu motive colorate, floristice sau tropicale, toate acestea îți vor da un plus de energie.

1.Nike Sportswear   2.Adidas Originals   3.Adidas Originals   4.Nike Sportswear   5.Nike Sportswear

Geanta de sport

Aceasta nu trebuie să fie doar folositoare ci și trendy. La urma urmei, geanta de sală face parte din ținuta ta până ajungi la antrenament, de ce să nu te bucuri de un styling la modă în drum spre sală? Dacă te-ai plictisit de gențile obișnuite de până acum, încearcă cele mai tari modele ale sezonului. Din nou revenim la printul floal: gențile presărate cu flori care însuflețesc aspectul casual al bagajului sau cele în formă cilindrică, futuristă – un hit printre trendsetteri. Preferi un rucsac? Asigură-te că alegi un model într-o culoare intensă, dintr-o țesătură rezistentă și ușor lucioasă.

1.Fila   2.Tommy Jeans   3.Adidas Originals   4.Nike   5.Calvin Klein Jeans

Încălțăminte pentru învingători

Cei mai moderni pantofi sport se aseamănă cu modelele cunoscute de pe podium. O culoare intensă și forme extravagante, asemănătoare celor din anii ’80 și ’90, sunt printre cele mai intâlnite tendințe din acest an. Un alt hit sunt șosetele peste gleznă, datorită cărora te vei simți perfect cu încălțămintea sportivă ( sigur ți s-a întâmplat să îți alunece șoseta de pe călcâi și nu doar o dată!). Această soluție nu este numai la modă, ci și extrem de confortabilă.

1.Puma   2.Tommy Jeans   3.Puma   4.Tommy Hilfiger   5.Fila

Citește alte articole