Citește în 3 min 11 Mar 2022

MICHAEL Michael Kors – manifestul modei feminine

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Haine clasice, pantofi superbi, poșete extravagante și accesorii luxoase – acestea sunt esențele liniei MICHAEL Michael Kors creată de popularul designer american. Citește mai multe despre acest brand:

 

Michael Kors și visul american

Într-o rochie neagră creată sub semnătura sa, brandul Michael Kors apare în portretul oficial al primei doamne Michelle Obama. În același timp, gențile cu logo-ul său sunt printre cele mai contrafăcute din lume. Cine este Michael Kors, omul din spatele brandului?

Probabil că ați auzit de multe ori numele designerului – pentru că el este unul dintre cei mai cunoscuți designeri americani, iar fiecare colecție lansată nu trece niciodată neobservată. Michael Kors s-a născut în 1959 la New York și a făcut primii pași în modă la vârsta de 5 ani, când și-a sfătuit mama cu privire la stilul pentru cea de-a doua sa nuntă. În tinerețe a lucrat în buticuri și și-a făcut contacte care l-au ajutat mai târziu în cariera sa. A îndrăznit să-și înființeze propriul brand în 1981 – proiectele sale s-au dovedit a fi un succes, dar nu l-a salvat de criza care a lovit America la sfârșitul anilor 1980. Cu toate acestea, Michael Kors a transformat eșecul în succes, începând să lucreze pentru Celine și reconstruindu-și treptat marca. Secolul 21 este o serie neîntreruptă de premii, popularitate și faimă binemeritată. În 2012, revista Time l-a numit unul dintre cei mai influenți 100 de oameni din lume.

MICHAEL Michel Kors – luxul în ținutele de zi cu zi

Michael Kors a creat mai multe linii. Linia MICHAEL Michael Kors are rădăcini clare în estetica podiumului, incluzând un amestec mereu actualizat de tendințe, culori, imprimeuri și stiluri. Prin crearea acestuia, designerul a dorit să îmbine „high fashion” cu streetwear, lejeritatea casualului cu plăcerea de a purta lucruri de calitate – drept urmare, a fost creată o propunere intrigantă pentru diverse ocazii, plină de haine clasice și luxoase pentru femei. Pe lângă haine, linia cuprinde și o mulțime de accesorii: genți de mână, ochelari de soare, articole pentru acoperirea capului și, în final, diverse modele de pantofi.

Când funcționalitatea întâlnește strălucirea

În creațiile sale, Michael Kors folosește elemente din istoria modei americane și promovează cu precădere îmbrăcămintea sport, creată în Statele Unite. Cu toate acestea, nu numai funcționalitatea este importantă pentru el, de aceea adaugă întotdeauna personalitate, strălucire, eleganță subtilă și nonșalanță hainelor cu logo-ul MICHEL Michael Kors. Pentru că un outfit comod nu înseamnă lipsit de gust și poți fi elegant și confortabil în același timp!

Citește alte articole