Citește în 2 min 23 Sep 2019

WESTERN STORY – Ce ascunde noua colecție ANSWEAR?

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Fii romantică în această toamnă! Western Story, cea mai recentă colecție Answear, te va ajuta să pășești cu dreptul în moda sezonului toamnă-iarnă 2019. Vezi ce ascunde colecția WESTERN STORY!

Western Story este o colecție plină de mister și romantism. Inspirația pentru crearea colecției a fost stilul boho, a cărei estetică este perfectă pentru primele zile de toamnă. Baza colecției este formată din rochii din șifon și vâscoză, bluze și cămăși brodate, pulovere și cardigane cu o țesătură distinctă. Printurile florale, motivele populare și cele paisley sunt în conformitate cu tendințele promovate în prezent pe podiumurile modei. Toamna este mai rece, așa că această colecție se bazează foarte mult cadigane și paltoane teddybear. Western Story se bazează pe nuanțe de roz, gri și alb care creează o paletă delicată, plină de romantism.

Poți purta colecția Answear pentru diverse ocazii. Articolele colecției permit crearea unor stilizări extrem de feminine. Joacă-te cu imprimeuri și culori pentru a obține ținuta visurilor tale!

 

Descoperă colecția WESTERN STORY >>>

Citește alte articole