Încălțămintea sport de care nu vrei să te mai desparți vreodată!

Georgiana
|
09 August 2021
|
Timp de citire 4 min
Timp de citire 4 min

Adidașii – îi iubim și îi purtăm atât de des! Intrând încet în noul sezon, haideți să trecem în revistă cele mai populare modele și tendințe care nu pot fi ignorate toamna aceasta.

Noua versiune de adidași masivi

Pantofii masivi nu sunt o noutate în acest sezon, dar acum fantezia designerilor și-a atins apogeul atât în ​​ceea ce privește dimensiunea și forma tălpii, cât și asupra culorilor și materialelor folosite. Platformele extinse și complexe cu o formă extravagantă sunt în top – îmbogățite cu tehnologii ce limitează șocurile, fapt ce garantează un confort incredibil. Forma lor este completată de culori nebunatice: atât nuanțele pastel, cât și cele intense apar în combinații complexe, adesea îmbogățite cu imprimeuri animal-print, texturi metalizate sau lăcuite. Dacă îți place maximalismul confortabil, acești adidași sunt pentru tine!

 

Farmecul discret al pantofilor vintage

Această tendință este o prelungire a tendințelor din ultima perioadă – culorile și extravaganții „Dad Sneakers” sunt chintesența anilor `90, aduse în lumina reflectoarelor de foarte multe mărci. Modelele Air Max și New Balance capătă o formă ușor modernizată, dar fără să se piardă spiritul anilor `90. Modul în care sunt purtate este, de asemenea, caracteristic – vara aceasta, adidașii ar trebui să fie combinați cu șosete până la gleznă, atât în ​​stil sportiv, cât și în cel casual, precum și cu o rochie în rolul principal.

Alb minimalist

Adidașii albi sunt clasici – modelele Stan Smith sau Superstar nu îmbătrânesc niciodată și arată minunat atât cu un trening, cât și cu o rochie. În acest sezon, designerii și cele mai populare branduri au decis să diversifice ușor albul atemporal. Punem pantofii albi sport pe o platformă masivă, de preferință una colorată, adăugăm accente expresive și elemente strălucitoare cum ar fi niște lanțuri metalice grele.