Citește în 3 min 21 Mar 2024

Moda masculină pentru sezonul primăvară-vară 2024 – tendințe și must-haves

Autor: Cristina
Timp de citire 3 min

Moda masculină se schimbă în fiecare sezon, iar acum este momentul să cunoaștem tendințele pentru 2024. Revine în trend stilul anilor ’90? Sau poate trendurile vor merge într-o direcție complet diferită? Iată cum va arăta moda masculină în 2024.

 

Cele mai recente tendințe în modă pentru vestimentația masculină în 2024

În primul rând, vom simți o revenire la stilul calsic, dar minimalist, elegant. În 2024 costumele bine croite, sau chiar jachetele, vor fi la mare căutare. Alege haine confecționate din materiale de bună calitate. Dacă nu-ți plac hainele strâmte, alege costumele supradimensionate. Sunt comode și se numără totodată printre tendințele principale.

.

Cele mai recente tendințe din moda masculină includ și elemente inspirate din anii ’90. Jachetele de piele, îmbrăcămintea lejeră, hanoracele largi sau cămășile în carouri sunt o alegere excelentă dacă îți place stilul lejer. Tendințele vestimentare pentru sezonul de primăvară permit un stil mai relaxat. Probabil că ai deja unele dintre aceste lucruri în garderoba ta.

Moda masculină primăvara 2024 – care sunt elementele cheie?

Ce face ca moda masculină să iasă în evidență în acest sezon? Primăvara 2024 este un moment propice pentru a reveni la stilul retro. Paltoanele lungi și jachetele în tonuri calde, care amintesc de stilul elegant britanic vor fi foarte populare în acest sezon. Cu cât designul este mai clasic și minimalist, cu atât mai bine. Eleganța și simplitatea sunt două simboluri pentru sezonul viitor.

Dacă ești în căutarea pantalonilor potriviți, moda masculină de primăvară se bazează pe mai multe modele de bază. Se poartă pantalonii largi, confecționați din materiale diverse. Pantalonii conici sunt o alegere plină de stil. Dar trendurile masculine vestimentare pentru acest sezon propun mai mult decât atât. Poți alege și o pereche de pantaloni cu talie înaltă, care se va potrivi într-o varietate de ținute. În acest caz, în materie de accesorii ar trebui adăugată o curea elegantă.

Moda masculină de vară și primăvară – cum se îmbină stilurile și culorile?

În primul rând, clasicul va funcționa întotdeauna. Negrul, gri și bleumarin sunt culorile care merită toată atenția în acest sezon. Trendurile se bazează pe elemente tradiționale în materie de croi dar și de culori. Există și un alt beneficiu al acestor tendințe. Poți potrivi astfel de haine cu aproape orice din garderoba ta, chiar și cu haine rămase din sezonul precedent.

 

Te-ai plictisit de stilul clasic? Sunt anumite trenduri care pot remedia acest lucru. În primăvara 2024, chiar și la vară, poți acorda o șansă și culorilor neon. Nuanțele atrăgătoare, în special galbenul și verdele, vor arăta foarte bine în combinație cu accesorii clasice dar și cu elemente elegante. Cămășile sau pulovere mai largi în culori îndrăznețe pot fi combinate cu blugi largi sau haine casual.

 

Stiluri la modă? În aprivința aceasta, trendurile vestimentare masculine transmit: experimentează! Combină culorile neutre cu cele neon. De asemenea, poți asorta o pereche de pantaloni bine croiți cu o cămașă largă de flanel sau cu o jachetă de piele.

Hainele elegante, bine croite, sunt perfecte atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale.

Moda masculină 2024 – must-have pentru sezonul primăvară-vară

Cu siguranță merită să investești într-o jachetă din piele, potrivită stilului grungecore al anilor 1990. Cămășile în carouri vor veni la modă în acest scop, în special cele cu modele clasice, care vor arăta foarte bine combinate cu blugi.

Dacă apreciezi stilul elegant, un palton poate fi o alegere foarte bună. Un model cu o croială mai lungă, din material de bună calitate, va contura o apariție plină de stil. Poți alege orice culori neutre, dar nuanțele de gri și bleumarin vor arăta cel mai bine. În plus, sunt foarte versatile și ușor de potrivit într-o varietate de ținute.

.

 

 

Citește alte articole