Modern Classic – cum să porți haine clasice într-un stil modern?

Georgiana
|
13 April 2022
|
Timp de citire 4 min
Timp de citire 4 min

Pantaloni drepți, hanorac, jeanși, sacou, geacă din piele, trenci…Aceste articole vestimentare sunt de nelipsit din garderobă, indiferent de vârsta pe care o avem. Sunt universale, nu țin cont de epocă și sunt adorabile prin simplitatea lor! Iată cum să aduci acel modern-touch elementelor clasice din garderobă:

 

Combinațiile simple sunt cele mai bune.  Dă o nouă viață hanoracului tău, elimină plictiseala unei ținute cu un element ieșit din comun, combină pantofii sport cu ceva neobișnuit. Primăvara ne dorim mai multe experimente, mai multe posibilități, mai multă distracție – dar fără să ne schimbăm în totalitate garderoba, ci cu hainele pe care le avem deja. Te încurajăm să folosești clasicele garderobei tale în mod creativ. Dacă le-ai purta puțin diferit astăzi?

La costum

Un costum nu trebuie să fie purtat doar la muncă, la întâlnirile importante de la serviciu sau la sărbătorile fastuoase. Cu fiecare sezon ce trece ne obișnuim tot mai mult cu această ținută ce, în trecut, era destinată numai formalităților. Îmblânzește costumul cu o pereche de pantofi sport, șosete colorate sau accesorii neobișnuite. Ieșirea din tipare este distractivă!

Carouri într-o mulțime de variante

Dacă cineva îți va spune că imprimeul în carouri este un clasic din toate timpurile, crede-l pe cuvânt. Nu cred că am înregistrat vreun sezon fără sacouri/pantaloni/paltoane în carouri. Este adevărat că unele gusturi se mai schimbă, dar atemporalul houndstooth, tartanul sau carourile Prințului de Wales își dovedesc atemporalitatea în fiecare an. Pentru a însufleți puțin acest print, combină-l cu o culoare îndrăzneață. În această primăvară vedem carouri în combinații de fuchsia, verde crud și portocaliu.

Casual în fiecare zi

Hanorac și blugi – un duo inseparabil de streetwear, regele și regina casualului, o pereche a vieții de zi cu zi. Acest set nu va deveni niciodată demodat. Il putem purta în mai multe feluri, aducându-l de fiecare dată pe culmile stilului. Cum faci asta? În primul rând, joacă-te cu materialele. Tricotajele din bumbac și denimul iubesc, de asemenea, compania materialelor mai nobile, cum ar fi pielea sau mătasea, așa că nu-ți fie teamă să le adăugi în ținutele tale. În al doilea rând – amestecă casualul cu eleganța. Blugii arată la fel de interesant cu mocasini ca și cu adidași. În al treilea rând, nu îți fie frică de puterea culorilor. Chiar daca pariezi pe o bază albastru-gri, adaugă un accesoriu într-o nuanță intensă, precum o pălărie sau o geantă de mână.

Clasicul modern

Forme simple, modele clasice precum dungi, o paletă de culori discretă bazată pe nuanțe de maro, gri, negru, albastru și bleumarin… Acestea sunt cele mai întâlnite elemente dintr-o garderobă atemporală, adesea folosite și în cazul garderobelor capsulă. Dar nu ți se pare puțin plictisitor? Poți oricând să ieși un pic din anonimat chiar și în cazul unui astfel de set de haine de bază. Culorile pastelate sunt o completare grozavă, așa că folosește-le pentru a crea un aspect stratificat. Combină carourile cu dungile și alege toate accesoriile moderne în tendințe. Șapcă cu cozoroc la un trenci bleumarin? Da, te rog!

Avangardă de tendințe

Pantaloni purtați pe sub o rochie lejeră? Moda este creativă și distractivă, așa că permite-ți mai multă libertate și nebunie. Ceea ce pare îndrăzneț astăzi poate fi normă în câteva sezoane. Și totuși, uneori, merită să fii în avangardă și să creezi tu singur tendințe.