Citește în 4 min 25 Aug 2023

Motorola X Answear – Mai mult ecran. Mai mult stil.

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Poate nu te-ai gândit niciodată de ce alegi acei pantofi, care este accesoriul tău preferat sau de ce te atrag anumite piese vestimentare. Fiecare alegere este parte a personalității noastre și îți definește stilul personal.

În cadrul campaniei „Mai mult ecran. Mai mult stil.”, Motorola și Answear te încurajează să îți descoperi stilul autentic și să alegi mereu ceea ce-ți place. Alege să te exprimi liber prin modă, tehnologie și stil de viață și inspiră-i și pe ceilalți să facă la fel. Uită de reguli sau de ce este la modă, fii TU și alege ceea ce te reprezintă.

 

 

Smartphone-ul este mai mult decât un simplu device: acesta este alături de tine pe tot parcursul zilei, chiar și al nopții. De ce doar hainele să fie o definiție a propriului stil? Acum te poți exprima nu doar prin modă, ci și prin tehnologie: alege oricare model Motorola razr 40 sau razr 40 ultra și poți câștiga vouchere de reducere de până la -50% pentru shopping pe Answear.ro, astfel încât să te bucuri de stilul personal și autentic într-un pachet complet.

Participă și tu!

Până pe 30 septembrie 2023, la orice achiziție Motorola razr 40 sau Motorola razr 40 ultra, te poți înscrie în campanie pentru a câștiga prin tragere la sorți vouchere de reducere Answear de până la -50% pe care le poți folosi pentru a-ți completa garderoba cu piesele tale preferate din noile colecții.

Mecanismul este simplu: toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani care au achiziționat un telefon Motorola razr 40 sau Motorola razr 40 ultra în perioada 10 august – 30 septembrie 2023 trebuie să înregistreze IMEI-ul telefonului pe site-ul oficial al campaniei aici, și pot câștiga un cod de reducere Answear de până la -50%. Answear.ro îți pune la dispoziție peste 500 de branduri internaționale de top, din care îți poți alege piesele preferate din noile colecții. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Motorola razr40 și razr40 ultra

Noile modele razr sunt inspirate de tine, pentru tine. Flexibile, ușoare, performante și stylish, indiferent dacă alegi Motorola razr 40 ultra sau Motorola razr 40, acestea  îți pun în evidență stilul și te ajută să te exprimi exact așa cum îți dorești.

Motorola razr 40 ultra are un design modern și compact   –   fiind   cel   mai   subțire  smartphone   cu   clapetă   din industrie și având cel mai mare ecran extern de pe un telefon pliabil. Alege-l în culoarea care se potrivește cel mai bine personalității tale: Glacier Blue, Viva Magenta sau Infinite Black.

Inspiră-te din selecțiile noastre de ținute pentru a te asorta cu noul tău telefon:

 

Motorola razr 40 impresionează prin aspectul său elegant și distinct, combinând sticla Gorilla Glass și pielea vegană premium. Acesta vine în culori moderne, alese împreună cu experții Pantone: Sage Green – o nuanță contemporană de verde, Vanilla Cream – un clasic alb-crem și Summer Lilac – o nuanță mistică de mov.

Inspiră-te din selecțiile ANSWEAR pentru ca ținutele tale să strălucească în nuanțele superbe ale lui razr 40: Sage Green, Summer Lilac și Vanilla Cream:

Citește alte articole