Citește în 4 min 19 Jun 2017

Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România: Pentru mine, confortul este cel mai important

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 4 min

Nicoleta Schroeder conduce operațiunile UBER România încă de la intrarea companiei pe piața locală, acum mai bine de doi ani.

A studiat și a locuit aproape 9 ani în Statele Unite. S-a întors în România pentru a contribui la dezvoltarea pe piața locală a uneia dintre cele mai inovatoare companii din lume. În prezent, conduce o echipă de 25 de oameni și se implică în mod activ în tot ceea ce înseamnă extinderea serviciului UBER în cât mai multe orașe din țară.

Nicoleta este una dintre doamnele proiectului #AnswearTopLadies și, pentru că este un lider în domeniul ei de activitate, am vrut să îi cunoaștem mai bine și preferințele vestimentare.

(A): Când spui stil vestimentar, la ce te gândești?

N.S: În primul rând, mă gândesc la alegerea stilului vestimentar și în funcție de ce am de făcut în ziua repectivă, dacă am întâlniri în afara biroului sau nu. Pentru mine, confortul este cel mai important. Partea bună este că în cadul companiei UBER se încurajează ținutele casual la birou.

(A): Atunci când esti la birou, ce stil vestimentar alegi și de ce?

N.S: Stilul vestimentar de la birou este influențat și de programul meu din ziua respectivă. Pot să port o pereche de jeans și un tricou sau pantaloni și o cămașă. Pentru întâlniri neprevăzute, am la birou și un sacou mai elegant și o pereche de pantofi cu toc. Când vine vorba de accesorii, le aleg pe cele care pot schimba cu usurință un outfit banal într-o ținută casual-smart sau chiar una mai elegantă. Este important pentru mine să mă pot adapta oricând, mai ales în cazul unor întâlniri neprevăzute.

(A): În moda, ce îți place cel mai mult? Ai anumite preferințe și dacă da care sunt acestea?

N.S: Pentru mine sunt importante materialul și croiala hainelor, acestea sunt elementele care dau personalitate unui obiect vestimentar. Nu am anumite preferințe, însă pantofii și gențile sunt accesoriile care contează cel mai mult pentru mine.

(A): Atunci când îți alegi un accesoriu nou sau un anumit articol vestimentar, ce element  este cel mai important în alegerea făcută și de ce?

N.S: Cel mai important detaliu în alegerea unui articol vestimentar sau realizare unei ținute este felul în care mă simt atunci când le port. Culorile nu sunt definitorii, deși recunosc, am câteodată tendința de a mă îmbrăca aprope exclusiv în alb, negru și albastru. Tendințele din modă, la fel, contează mai puțin, nu le urmăresc în mod activ, dar sunt deschisă să încerc ceva ce este nou și dacă îmi place, port cu plăcere.

(A):Ți-ai găsit vreun style icon? Cum te inspiră acesta?

N.S: O admir mult pe actrița Nicole Kidman. Are un stil vestimentar aparte, distins și mereu actual, chiar dacă de cele mai multe ori vorbim despre o abordare clasică a modei. Prin rafinamentul și eleganța de care dă dovadă, stilul ei a devenit cumva atemporal.

(A): Ce te pasionează cel mai mult?

N.S: În business, mă pasionează impactul pe care tehnologiile noi îl au. Sunt ferm convinsă că adopția noilor tehnologii ne poate îmbunătăți viața. În timpul liber, îmi plac activitățile outdoor  – de la canoe până la zip-lining. Petrec o bună parte din timpul meu în interior, fie acasă sau la birou, așa că profit de orice ocazie pentru a sta și în aer liber.

(A): Un make-up perfect este complementar unui stil vestimentar impecabil. Care sunt produsele de care nu te poți lipsi?

N.S: Machiajul meu este unul cât mai natural, un fond de ten ușor și un tuș negru pentru ochi. Prefer naturalețea și simplitatea.

 

Interviul face parte din proiectul #AnswearTopLadies, susținut și de  Sephora și Beauty District .

Credit foto: Alin Dobrin

Spațiu sedință foto: Maison 13

 

 

 

 

 

 

Vestimentație Nicoleta Schroeder:

Pantaloni negri                               Bluză Silvian Heach

 

Citește alte articole