Citește în 4 min 26 Sep 2019

Noile colecții premium din sezonul AW19

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Toamna a acaparat întreaga țară fără drept de întoarcere. Ți-ai făcut ordine în garderobă? Probabil acum ai lista pregătită cu ce mai ai nevoie pentru noul sezon. Vezi ce noutăți au lansat brandurile premium în colecțiile de toamnă.

Paltoane

Clasicul câștigă și în acest sezon. Toamna lui 2019 se concentrează pe croielile specifice anilor `70. Lungimea medie a paltonului, talia accentuată cu ajutorul unei centuri și umerii proeminenți formează o siluetă de clepsidră. Modelele predominante sunt, pe lângă clasicele carouri, dungile și formele geometrice aparte. Dacă nu îți place extravaganța, poți să alegi întotdeauna paltonul camel – orice styling vine bine cu un palton bej!

1.Tommy Hilfiger   2.Iceberg   3.Scotch & Soda   4.Trussardi Jeans   5.Pinko

Geci

Ești friguroasă de fel? Atunci vei fi foarte fericită să afli că gecile pufoase se poartă anul acesta începând din toamnă, nu mai trebuie să aștepți temperaturile sub 0 grade. În format supradimensionat, cele mai trendy modele sunt cele matlasate. O altă tendință foarte la modă este culoarea metalizată. Mulțumită acestor modele, poți să strălucești îmbrăcată super confortabil și fără să suferi de frig.

1.Geox   2.Scotch & Soda   3.Tommy Sport   4.Pinko   5.DKNY

Rochii

Am vorbit despre paltoane și geci, dar totuși cu ce ne îmbrăcăm pe dedesubt? Brandurile ne recomandă 2 tipuri de rochii: pentru petrecere, se poartă rochia sclipitoare, cu fire arigintii sau din material metalizat; pentru ținutele de zi cu zi, modelele înflorate pe un fundal închis (negru sau maro) arată senzațional, mai ales în format maxi-dress.

1.Guess Jeans   2.Desigual   3.Morgan   4.Guess Jeans   5.Silvian Heach

Cizme și botine

Bocancii cu ținte, de motociclist, sunt din nou în top. După o pauză de câteva sezoane, acest tip de încălțăminte revine și cucerește tot mai multe stiluri vestimentare. Adaptate tendințelor actuale, poți alege o pereche de botine cu catarame masive și inserții de imitație de șarpe.

1.Steve Madden   2.Liu Jo   3.Guess Jeans   4.Vagabond   5.Liu Jo

 

Genți

Merită să investești într-o geantă de calitate întrucât acestea pot fi purtate mai multe sezoane la rând. Toamna merg cel mai bine gențile de culoare mai închisă: negru, burgundy sau maro închis. Elementele decorative ale poșetelor poartă cel mai des culoarea aurie.

1.Silvian Heach   2.Patrizia Pepe   3.Guess Jeans   4.Karl Lagerfeld   5.Pinko

Accesorii

Eșarfe, pălării și curele – deși nu par a fi cele mai importante piese vestimentare, ai fi surprinsă să vezi cât de mult contează accesoriile atunci când vrei să definitivezi o ținută. Eșarfele din mătase se potrivesc foarte bine cu paltoanele și puloverele groase din lână, tocmai pentru că echilibrează ținuta din punct de vedere al durității materialelor. În această toamnă se pune mult accent pe accesoriile purtate pe cap: șepcile groase cu logo-ul mărcii sau beretele sunt printre cele mai căutate în perioada de tranziție.

1.Bască, Tommy Hilfiger   2.Eșarfă, Silvian Heach   3.Căciulă, Pepe Jeans   4.Căciulă, Guess Jeans   5.Eșarfă, Twinset

1.Curea, Pinko   2.Ochelari, Versace   3.Curea, Lauren Ralph Lauren   4.Ceas, Fossil   5.Ochelari, Michael Kors

Citește alte articole