Citește în 3 min 09 Sep 2021

O singura geaca, 3 tinute diferite – Cum purtam gecile biker?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

S-a deschis oficial sezonul gecilor biker! Sigur ai și tu în dulap  o geacă neagră din piele sau imitație din piele (iar dacă nu ai, e timpul să îți cumperi!). Iată 3 ținute în care o poți purta în toamna aceasta:

Dimineața e frig, la prânz e cald, seara este din nou frig. În această perioadă mai sunt mari șanse să și  plouă în decursul zilei, vremea este foarte imprevizibilă. Ce se potrivește cel mai bine cu această perioadă? Geaca de piele, purtată în fel și fel de combinații. De peste 100 de ani este prezentă în lumea modei datorită faptului că este foarte versatilă și merge de minune cam cu orice. De-a lungul timpului a fost purtată de fani ai rock-ului, motocicliști, vedete internaționale de cinema. Hai să vedem 3 propuneri în care poți purta această geacă!

Cu un tricou alb – eleganță cu un strop de rebeliune

Alb și negru, bumbac și piele, eleganță și rock-style… Ne plac contrastele, așa că tricoul alb rămâne articolul perfect pentru o geacă de motor. Vrei să mergi la un nivel mai ridicat de îndrăzneală? Alege și o pereche de pantaloni din piele care să îți completeze ținuta. Accesoriile sunt cele care vor da strălucire ținutei: oferă o pată de culoare printr-o geantă colorată și completează totul cu o pereche de bocanci înalți.

Alături de un trening – casual în orice moment

Ce zici de combinația dintre trening și geacă de piele? Dacă este un hanorac cu glugă, cu atât mai bine. Pentru zilele răcoroase de toamnă, acest outfit este fix ce ai nevoie când vine vorba de confort. Experimentează diverse combinații, încearcă mai multe materiale (de la bumbac la catifea sau chiar pulovere lungi din tricot). Alături de o pereche de ghete sport și o șapcă, poți face față cu brio încercărilor zilelor capricioase.

În carouri – stilul îndrăzneț

Poți purta geaca de motor alături de orice model – cu cât mai îndrăzneț, cu atât mai bine, tocmai pentru că geaca în sine este foarte versatilă și echilibrează orice ținută. Poți opta pentru dungi, carouri, absolut orice îți place. Încălțămintea ar fi de preferat să fie cât mai simplă în astfel de situații. Dacă nu vrei să porți bluze cu imprimeu, atunci alege o geacă ce conține accente de modele prin patch-uri sau buzunare atașate. Alătură ținutei o pereche de blugi și fii gata să cucerești orice revistă de modă cu look-ul tău :-).

Citește alte articole