Citește în 6 min 07 Sep 2021

Top 6 genți de toamnă – Pe care o vei alege?

Autor: Georgiana
Timp de citire 6 min

Practice, de efect și ușor de purtat pentru orice ocazie – aceste genți îți vor cuceri garderoba!

Genți pufoase

Atuul cel mai mare al acestei poșete, pe lângă faptul că vei avea un aer foarte stylish, este că îți vei putea încălzi mâinile cu ajutorul ei în zilele friguroase ?. Confecționate din blană artificială sau pluș, acest model de geantă va fi unul dintre cele mai căutate în acest sezon. Dacă ți se pare ”prea mult” să porți o geantă 100% din pluș sau blană, poți opta pentru modelele ce au doar un mic accesoriu pufos: doar bareta, doar un mic petic, etc. Vei obține negreșit un look interesant și de impact. Se găsesc în multiple forme, mici sau mari, și se potrivesc de minune cu geaca de piele, paltoane din lână și rochii tricotate.

Geanta shopper

Acest tip de geantă de mână pentru femei este cunoscut de multă vreme, dar a fost de-a dreptul triumfător în ultimele sezoane. Pentru cei care au dorința de a avea totul la îndemână întotdeauna, avem vești minunate – geanta shopper va rămâne în topuri și în această toamnă. O geantă de mână uriașă, de obicei de formă dreptunghiulară și cu mânere mari, va funcționa bine cu un trench, o jachetă supradimensionată și un pulover oversize. În acest sezon, sunt binevenite modelele realizate din țesătură densă și materiale matlasate (exact la fel ca în cazul jachetelor cu puf), precum și clasicele genți shopper din piele. Dacă vrei să ieși în evidență, alege o culoare intensă precum cobalt sau roz sau o textură expresivă.

Poșete cu accesorii atașate

Fă astfel ca serile lungi de toamnă să fie luminate de accesoriile decorative strălucitoare de pe geantă. Lanțurile care înlocuiesc bareta sunt încă populare, deși lanțurile masive sunt uneori doar decorative. Insigne metalice, aurii și argintii, siglele și niturile aranjate în compoziții sunt, de asemenea, populare. Unele mărci fac un pas mai departe și pun mici perle și cristale pe genți – cu un ornament atât de sofisticat, nu mai sunt necesare bijuterii suplimentare!

Geanta baghetă – modelul de top al. toamnei

Nu e cazul să ne ascundem după deget – adorăm anii `90 și moda din acea perioadă, la fel și designerii și mărcile de top care promovează în mod constant geanta baghetă. O geantă de mână minimalistă în formă de semilună va fi foarte des întâlnită în această toamnă. Gențile baghetă XXL, modelele cu pliuri, decorate cu o monogramă sau cu un lanț masiv devin din ce în ce mai populare. Sunt multe de ales!

Zoom pe textură și material

Se întâmplă multe în tendințele genților. Contează nu numai forma, dimensiunea și culoarea, ci și textura. Cu cât este mai sofisticată, cu atât mai bine! Printre propunerile unor mărci cunoscute, putem găsi modele acoperite cu o țesătură buclată sau finisate cu franjuri. Nu uităm de matlasare și reliefuri, care în acest sezon iau forme fanteziste și sunt din ce în ce mai „spațiale”. La rândul lor, împletiturile sofisticate, deși ne duc cu gândul la climele de vară, în versiunea de toamnă sunt realizate din piele.

Printmania în lumea genților

Unele tipuri de genți pentru femei sunt acoperite cu imprimeuri mici, obișnuite – aceasta este o altă tendință fierbinte în acest sezon. Sunt la modă reinterpretările grafice ale logourilor, precum și modelele geometrice care amintesc de o compoziție art deco sau care se referă la stilul retro de la mijlocul secolului al XX-lea. Gențile de mână colorate sunt atrăgătoare – cu siguranță vor aduce un pic de optimism și bucurie în fața zilelor înnorate ce urmează!

Citește alte articole