Citește în 4 min 16 Nov 2018

outfit-ul perfect pentru un nomad urban!

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Dacă îți plac plimbările lungi prin oraș, să rătăcești fără destinație pe străzile urbane, atunci acest articol este pentru tine. Combină moda cu plimbările tale și te vei simți protagonistul propriului tău film!

City Nomad este un trend ce revine foarte des pe podiumurile modei, în special în prezentările colecțiilor Dior și Isabel Marant. Acest trend se bazează foarte mult pe individualizarea umană, confort și influențe populare, de aceea reprezintă poate cel mai bine sezonul de tranziție către iarnă. În sfârșit un trend pentru cei cărora nu le place frigul dar le plac plimbările prin centrul orașului! Citește mai departe articolul pentru a afla cum ne putem îmbrăca super confortabil și în ton cu tendințele podiumurilor din capitalele modei!

 

Cât mai multe straturi

Un adevărat nomad are foaaarte multe straturi de haine pe el. La urma urmei călătorește în jurul lumii, trebuie să aibă o îmbrăcăminte adecvată pentru orice tip de climă :-). O cămașă, o jachetă subțire peste la care mai adăugăm și o haină de blană, cam așa ar arăta una dintre propunerile noastre pentru un nomad veritabil. Joacă-te cu texturile, combină materiale din cele mai diferite, nu-ți fie teamă de hainele de blană artificială. Simte-te ca un adevărat rătăcitor prin lume!

1.Levi`s 2. Answear 3. Answear 4. Answear 5.Mango

Geantă încăpătoare

Nomazii au în geantă de toate, tot ce le-ar putea fi de folos în călătoriile lor. Tocmai de aceea, gențile mari și încăpătoare sunt un must pentru a fi în pas cu stilul lor. Deoarece vorbim despre modă, geanta nu trebuie să fie doar practică ci și cu un design deosebit, la fel de trendy ca și restul outfit-ului. Un exemplu bun ar fi gențile din plastic, sunt pe val în acest sezon și se găsesc sub mai multe variante, fie acoperite cu animal print sau chiar total transparente, tu alegi ce model îți place cel mai mult.

1. Mango 2.Diesel  4.Medicine 5.Answear

Încălțăminte fashion dar comfy

De ce ai nevoie pentru a cuceri lumea? De încălțămintea potrivită! Pentru a fi în ton cu trendul de City Nomad, aceștia trebuie neapărat să fie confortabili, să țină de cald și să fie ceva aparte, fie materialul deosebit fie modelul în sine extravagant. Cei mai potriviți sunt, desigur, sneakerșii. Cei cu talpa supradimensionată, inspirați din moda anilor `90 sunt, după părerea noastră, cea mai bună alegere.

1.Sixtyseven 2.Mango 3.Fila 4.New Balance 5.Tamaris

Print

Acest curent reprezintă combinația ideală dintre influențele populare și elemente trendy din sezon. Un nomad ”fashion” nu poate să nu pună accent pe printuri, carouri sau dungi. Orice, dar să fie materiale cu desene bogate! Fiind în strânsă legătură cu natura, în acest trend se regăsesc multe animal print-uri și haine din lână sau blană artificială. Pantofii din imitație din piele de șarpe de asemenea ar completa genial o astfel de ținută. Totuși, să ai în vedere să fie un outfit armonios. Alege un singur element de influență populară – poate fi un pulover tricotat cu motive etnice sau pantaloni cu un imprimeu distinctiv, poate niște forme geometrice deosebite.

1.Mango 2.Mango 3.Answear 4.Medicine 5.Answear

Citește alte articole