Citește în 3 min 19 Nov 2018

Să sclipim, zic! 

Autor: Roxana Voloșeniuc
Timp de citire 3 min

 

Am intrat din nou în sezonul petrecerilor, al Sărbătorilor, al luminilor și luminițelor, al sclipiciurilor, cadourilor și reuniunilor de familie și prieteni. Ce pretext mai bun poți găsi pentru a-ți purta, în sfârșit, cele mai elegante ținute care să completeze acest tablou de sărbătoare?! E momentul perfect pentru a lăsa deoparte hoodie-ul, pantofii sport triple S, șepcile și borsetele și a le înlocui cu rochii cu paiete, pantofi cu tocuri, plic de catifea și cercei sclipitori.

Spuneam într-o filmare recentă pentru Answear că diferențele dintre ținuta de seară și cea de zi ar trebui să dispară încet-încet, tot așa cum au dispărut și programele lejere de altădată, care îți dădeau timp să treci pe acasă să te schimbi (sigur, nu mă refer aici la evenimentele black tie care îți impun o ținută formală, de gală). Azi, de multe ori, nu știi unde te va prinde seara, așa încât trebuie să fii pregatită pentru orice situație. În plus, nu înțeleg de ce să nu te bucuri de o ținută ravisantă și în timpul zilei, nu numai seara! Cred că e timpul să renunțăm la acest tabu – dar asta e o altă discuție, deocamdată să ne bucurăm că decembrie ne oferă o “scuză” pentru eleganță.

1.Sacou Miss Sixty 2.Cămașă Trendyol

Daca ar fi să-mi fac o listă cu hainele pe care îmi doresc să le port în această lună, cu siguranță ea ar conține următoarele: o rochie lungă din paiete, o fustă din paiete (pe care aș purta-o și ziua, chiar la birou, asortată cu un pulover extra-large), o pereche de pantaloni (obligatoriu ușor mai lungi, ca atunci când încalț pantofi cu toc să atingă puțin pământul, astfel încât să dea senzația de picioare fooooarte lungi), două-trei cămăși din mătase naturală, o rochie roșie din catifea, o salopetă sexy (din paiete sau catifea) și obligatoriu un pulover de cașmir.

1.Sacou Simple și Pantaloni             2. Rochie Answear

În privința accesoriilor, ele ar trebui să fie multe și diverse: pantofi cu toc, cel puțin o geantă elegantă, curele diverse, gulere de blană (poate să fie artificială). Și încă ceva: îmi propun ca, măcar o dată pe săptămână (ideal de două ori), să ajung la coafor. Cred sincer ca e extrem de important să avem mai multă grijă de noi. Așadar, sfatul meu de final: oferă-ți timp pentru tine și pentru lucrurile care te fac fericită!

1.Pantofi argintii Public Desire 2. Pantofi cu sclipici Answear 3. Cercei Medicine

 

 

Citește alte articole