Spring Fashion Market – ținute tocmai bune de primăvară!

În aprilie, toată lumea se pregătește pentru Sărbătorile Pascale. Printre cumpărăturile de cozonaci și ouă, simțim o energie pozitivă ce ne îndeamnă să ne reîmprospătăm aspectul, să simțim bucurie în tot ce ne înconjoară și să profităm mai mult de culorile de primăvară! Vezi propunerile noastre de îmbrăcăminte la modă, pe care le poți purta toată primăvara, nu numai de Paște.

În toată agitația cu pregătirea Sărbătorilor, ia un moment de respiro și gândește-te mai mult la tine, la ce să faci pentru a te relaxa și a te bucura mai mult de perioada de dinaintea Paștelui. Ți-am pregătit câteva propuneri de outfituri care respiră bucurie și care te vor face să te simți perfect. Iată care sunt acestea:

Pasteluri!
În primul rând, ne concentrăm pe pasteluri. Culorile luminoase revin în fiecare an și nu e de mirare – sunt asociate cu primăvara și Paștele. Nuanțele calde de albastru, roz, violet, verde, somon sau galben își găsesc cu ușurință locul în majoritatea ținutelor noastre. Combină culorile cu imprimeurile (de exemplu, dungi sau buline) și bucură-te de modă. Popularele fuste 3 sferturi pot fi purtate atât în varianta elegantă cât și casual și chiar combinate cu o rochie tip cămașă. Pantalonii largi asortați cu un pulover delicat sau o cămașă lejeră îți vor da un aer de vacanță, iar hanoracele își pot câștiga titlul de eleganță dacă sunt purtate cu o fustă creion și tocuri. Poți lăsa imaginația să zburde liber – pastelurile vor face restul pentru tine.

1.Fustă, Mango   2.Pantaloni, Vila   3.Cămașă, Tommy Jeans   4.Rochie, Glamorous   5.Hanorac, Tommy Jeans

Perioada trench-urilor
Primăvara renunțăm la puloverele și gecile prea călduroase și le înlocuim cu trench-ul ușor – jacheta universală pe care o poți purta în foarte multe combinații. De mai multe sezoane, trench-ul clasic este piesa de rezistență a unui outfit – un model bej cu o centură care accentuează talia poate fi purtat atât cu tocuri înalte cât și cu adidași. Dacă vrei să epatezi, alege un model imprimat. Mizează pe un print vesel, colorat, și vei face senzație!

1.Answear   2.Only   3.Answear   4.Vila   5.Only

Accesorii neconvenționale
Avem haine pastel, avem trench-ul clasic, este timpul pentru accesorii fashion. Fie că vorbim despre tocuri sau genți, accesoriile trebuie să aibă personalitate, să iasă în evidență cu un design unic și să se bucure de privirile tuturor. Se poartă foarte mult tocurile deosebite (cu aplicații strălucitoare, tocurile groase și de altă culoare, etc.), iar în materie de genți, ai văzut ce interesante sunt modelele transparente sau cele lăcuite?

Bijuteriile cele mai de dorit sunt cele care captează atenția – poți alege cercei aurii cu formă geometrică aparte sau cei strălucitori. De asemenea, curelele, ochelarii de soare și eșarfele trebuie să exprime originalitate, acestea putând schimba total o ținută obișnuită într-una fashion.

1.Curea, Answear   2.Pantofi, Answear   3.Geantă, Silvian Heach   4.Poșetă, Silvian Heach   5.Poșetă, Calvin Klein Jeans

Author: Georgiana Pana