Cum să devii un adevărat vânător de comori?

Accesoriile, bijuteriile și eșarfele definitivează ținuta vestimentară, de aceea noi le considerăm comorile oricărei femei. Vrei să te joci de-a vânătorul de comori? WE ARE THE ANSWEAR.

Nu degeaba există zicala “Frumusețea stă în detalii”. O ținută formată dintr-un tricou obișnuit și blugi poate oferi un aer de plictiseală. Poți schimba aspectul tern al unei ținute cu ajutorul accesoriilor: alege o bijuterie de designer, pune-ți o curea cu cataramă extravagantă și alege-ți geanta sau rucsacul potrivit. E mai bine acum, nu?

Accesoriile pot fi folosite pentru a-ți crea propriul stil și pentru a schimba natura ținutei, astfel încât să o poți adapta pentru orice moment al zilei sau pentru o ocazie specială. Puterea accesoriilor este uimitoare! Prin urmare, alătură-te și tu în aventura căutării de comori! Te avertizăm că această călătorie poate crea dependență!

Ce încape în geanta unei femei?

Adevărul este că nu ne putem imagina viața fără genți. Pentru job, cinema, cumpărături, nuntă sau întâlnire – în oricare dintre aceste situații trebuie să te însoțească o geantă de mână. Aspectul și dimensiunea acesteia depind de ocazie și de ceea ce îți place să iei cu tine pe unde te duci. Dacă ești adepta strictului necesar și nu aduni jumătate din casă în poșetă :-), norocul tău, se poartă gentuțele de mici dimensiuni – cu franjuri, fără franjuri, colorate, cu catarame, există atâtea posiblități!

      

1.Liu Jo   2.Joop!   3.Silvian Heach   4.Pieces   

Comori la modă

Nu numai magicieni se bucură când văd ceva strălucitor – și noi o facem! Bijuteriile sunt de neînlocuit atunci când vrem să ne definitivăm stilul. Cercei lungi, cerculețe strălucitoare, o brățară fermecătoare, un pandantiv discret sau un ceas cu brățară masivă – nu opri căutarea stilului tău până nu găsești accesoriile care ți se potrivesc cel mai bine. Dacă nu îți plac bijuteriile, poți oricând să le înlocuiești cu alte accesorii: o centură cu o cataramă impresionantă, un breloc atașat genții sau un portofel decorat cu strasuri, toate aceste elemente îți vor satisface simțul estetic. Orice ar fi, să nu uiți că această căutare de comori crează dependență – o dependență dulce și strălucitoare!

      

1.Cercei, Mango   2.Brățară, Desigual   3.Eșarfă, Trussardi Jeans   4.Cercei, Medicine

      

1.Solo Femme   2.Liu Jo   3.Pollini   4.Marco Tozzi

Descoperă colecția de comori aici >>>

 

Author: Georgiana Pana