Preferi clasic? Găsește-ți combinația perfectă!

Te-ai întrebat vreodată dacă stilul clasic este pentru toata lumea? Noi îți demonstrăm că da, este, dacă îți creezi propria ta versiune. Citește articolul și vezi cum să te simți bine în hainele adaptate personalității tale.

Hainele clasice, pe de o parte, nu sunt ceva special. Pe de altă parte, acestea pot intriga. Te lasă să te ascunzi, sunt ca un camuflaj care acoperă adevăratul nostru “eu”.

Dacă folosești trucurile potrivite, poți să ieși în evidență cu ușurință, să arăți că regulile nu se aplică pentru tine, iar moda clasică poate fi pentru toată lumea. În fiecare garderobă se găsesc un tricou alb, o jachetă de piele, jeanși, sneakerși și un trench. Depinde numai de tine ce amprentă personală îți pui pe aceste elemente clasice și ceea ce vei reuși să exprimi prin intermediul lor.

Nu acorda atenție vârstei, sexului, orientării sau poziției profesionale, alege întotdeauna ceea ce te face să te simți bine în pielea ta.

Care este clasicul tău?

Anii zboară și unele lucruri nu se schimbă. Nici nu e de mirare, pentru că elementele clasice sunt universale, nemuritoare și unisex. Clasicul nu alege și nu limitează, dimpotrivă – se adaptează fiecăruia și îți permite să interpretezi aceeași ținută în multe feluri diferite. În jeanși, tricou și trench bej vei fi bine mereu în pas cu moda indiferent de ocazie, vârstă sau sex. Poți fi o adolescentă, o femeie de vârstă mijlocie sau o persoană pensionată și totuși să te bucuri nu numai de viață, ci și de modă. Îmbracă-te în outfitul preferat și mergi la muncă, întâlnește-te cu prietenii sau poți încerca o plimbare cu skateboard-ul.

 

 

2 + 1 =?

Răspunsul la această întrebare este același întotdeauna, dar numai din punct de vedere matematic. În modă, ca și în viață, aceeași ecuație are un răspuns întotdeauna potrivit. Trio-ul format din geacă de piele, blugi și tricou este un set clasic ce nu va fi niciodată plictisitor. Styling-ul este perfect pentru un concert, pentru job (dacă nu trebuie să respecți un anumit cod vestimentar), la o întâlnire sau în fiecare zi. Totul depinde de stilul și preferințele tale. Același outfit, multe posibilități; un răspuns, multe interpretări – depinde de tine modul în care te bucuri de modă și ce vrei să transmiți prin ea.

 

Author: Georgiana Pana