Citește în 2 min 20 Aug 2019

REBEL CALLING – noua colecție-capsulă ANSWEAR

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Haideță să lăsăm deoparte corectitudinea și monotonia în modă. Piele, blugi rupți și cizme rock – te alături și tu revoluției fashion? Vezi noua colecție ANSWEAR Rebel Calling!

Rebel Calling, o nouă colecție-capsulă ANSWEAR, dă liber la rebeliune! Clasicul este bun, dar clasicul cu gheare este și mai bun: Rebel Calling este o colecție care să ne amintească de perioada liceului în care simțeam că toată lumea este împotriva noastră și nu voiam sub nicio formă să ne supunem regulilor. Desigur, am trecut de vârsta adolescenței, iar colecția reprezintă o versiune adaptată stilului urban. Stilul parizian se amestecă aici cu vibrațiile rock, asimetria rupe simplitatea cămășilor obișnuite, iar texturile din piele se întâlnesc cu tricotaje moi. În același timp, nu renunțăm la feminitate – toate stilurile subliniază silueta fie prin tocuri mai înalte, curele din piele sau rochii evazate.

Ce putem găsi în colecția de capsule Rebel Calling?

Bazele Rebel Calling sunt culorile clasice: alb, negru și nuanțe de denim. Blugi tăiați, fuste din piele, bocanci rock și tricouri cu imprimeu – toate acestea reprezintă libertatea, nonconformismul – puteți amesteca elemente puternice cu tricourile albe clasice și fustele plisate, care nu lipsesc din nicio garderobă capsulă.

Vezi aici colecția >>>

Citește alte articole