Citește în 3 min 14 Aug 2019

Back to school – stilul retro masculin

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Deseori îți dorești să porți haine tinerești? Nu trebuie să fii din nou licean ca să te poți îmbrăca la fel ca în anii adolescenței. Citește articolul și vezi cum poți adopta un stil retro și actual în același timp!

Deși anii zboară fără să ne dăm seama, moda păstrează câteva elemente din trecut și le adaptează timpurilor actuale – blugii, hanoracele, tricourile, adidașii – aceste articole au fost purtate și acum 20-30 de ani și se pare că au revenit în modă de parcă nici nu au plecat vreodată. Dacă vrei să te simți din nou ca un adolescent liber și fără griji, poartă din când în când ținutele care ți-au marcat anii de liceu.

Înapoi la…

…Adidașii în stilul ”daddy shoes”. Deși acum câțiva ani erau considerați urâți și demodați, în prezent sunt printre cei mai căutați sneakerși. Nu trebuie să îi încalți neapărat doar cu pantaloni de trening – aceștia se potrivesc foarte bine cu blugi sau pantaloni chinos ușor suflecați. Pentru un plus de spirit retro, alătură ținutei un tricou cu un logo mare pe piept.

1.Scotch & Soda   2.Tommy Jeans   3.Levi`s   4.Pepe Jeans   5.Pepe Jeans

1.Nike Sportswear   2.Tommy Hilfiger   3.Nike Sportswear   4.adidas Originals   5.Converse

Retromania este din nou la modă. Pe lângă sneakerșii deceniilor trecute, alte elemente ce au revenit în modă sunt hanoracele și pălăriile de pescar. Dacă porți aceste articole în ținute armonioase, combinate cu haine actuale, vei obține întotdeauna un look demn de admirat.

Ținute adolescentine în versiunea modernă

Dacă uitându-te la fotografiile tale din anii de liceu nu te apucă nostalgia, înseamnă că stilul retro nu este pentru tine. Poți opta pentru haine mult mai moderne, caracterizate prin croieli interesante și design original. Hanoracele designerilor se găsesc acum în culori și modele cât mai diverse, în dungi sau cu logo-ul brandului pe piept. De asemenea, ghiozdanul este încă un element foarte retro însă care se găsește în variante super moderne în magazine. Tot ce trebuie să faci este să cauți, să probezi și să păstrezi cele mai originale și creative variante de ținute.

1.Levi`s   2.Diesel   3.adidas Originals   4.Tommy Hilfiger   5.Tommy Jeans

1.Nike Sportswear   2.Diesel   3.adidas Originals   4.Calvin Klein Jeans   5.Diesel

Vezi aici selecția de articole retro BACK TO SCHOOL >>>

Citește alte articole