Citește în 3 min 28 Jul 2016

Silvian Heach – rochii superbe si piese wow!

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

A4-logo3-620x438

Silvian Heach este brandul italienesc care se remarca prin designul versatil, feminin, croielile inovative si materiale super quality.

Fondat in anul 2002 de catre antreprenorii Mena Marano si Giuseppe Ammaturo, promisiunea marcii Silvian Heach este aceea de a oferi colectii feminine dar in acelasi timp versatile, ce pot fi purtate atat in timpul zilei cat si seara dupa birou. Fiecare piesa din colectie spune cate o poveste diferita, care pune in evidenta spiritul seducator al celei ce o poarta.

Desi fondat doar din 2002, Silvian Heach este un brand cu o pozitie stabila, recunoscut pentru hainele sale de inalta calitate. In prezent magazinele sale sunt prezente in peste 30 de tari din intreaga lume, aceasta cifra crescand de la an la an.

Moda pentru femei independente

Orice femeie isi doreste sa fie sexy si fermecatoare, iar rochiile din colectiile Silvian Heach chiar indeplinesc  aceste dorinte. Inspirate din energia tineretii, ultima colectie a brandului italienesc ne daruieste modele versatile, potrivite pentru orice ocazie, care pun in evidenta stilul si feminitatea. Universul feminin este dinamic si fascinant, asa ca designerii brandului au parte de continua inspiratie.

Ce ne place cel mai mult la acest brand?

♥ materialele – de o calitate deosebila, mult peste asteptari si peste fotografii

♥ croielile – rochiile chiar iti pun in evidenta silueta si ascund defectele

♥ designul – trebuie sa recunoastem ca modelele Silvian Heach au un sex appeal ridicat 🙂

♥ versatilitatea – asortata corespunzator, aceeasi piesa este potrivita atat pentru o tinuta relaxanta cat si pentru una de cocktail.

Click si vezi toate modele Silvian Heach >>> 

rochii silvian heachA4-logo4-620x438A4-logo-vert2-620x877A4-logo-vert3-620x877A4-logo-vert4-620x877A4-logo-vert-620x877

Citește alte articole