Citește în 3 min 07 May 2019

Alb & Negru ?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Nu știi cum să creezi o ținută perfectă? Îți vom dovedi că accesoriile extraordinare, culorile și hainele premium au un impact imens asupra aspectului final al ținutei tale. Vezi cum poți să faci acest lucru!

Cum să arăți luxos?

Mărcile premium sunt adesea caracterizate prin design mai interesant, materiale mai bune și o calitate superioară a cusăturilor. Pentru un look extrem de decent și premium, vei vedea că alb și negru este combinația pe care o cauți, în care îi vei impresiona pe toți. Care sunt așii tăi din mânecă? Elementele clasice: cămașa albă, little black dress, pantalonii cigarillos sau trench-ul fabricat dintr-o țesătură bună, toate arată întotdeauna elegant. O altă opțiune este contrastul puternic: negru și alb. Juxtapunerea celor două culori este printre cele mai elegante combinații.

Nu uita de accesorii: geantă de umăr cu lanț, cercei de aur, ceas cu brățară – în lucruri aparent mici, stă de fapt esența outfit-ului tău.

1.Fustă, Guess Jeans   2.Bluză, Tommy Hilfiger   3.Geantă, Liu Jo   4.Ceas, DKNY   5.Pantaloni, Silvian Heach

1.Sacou, Guess Jeans   2.Rochie, Silvian Heach   3.Geantă, Versace Jeans   4.Rochie, Morgan   5.Cercei, Guess Jeans

Costumul bărbătesc: elegant sau casual?

Nu este o surpriză faptul că cel mai elegant element masculin al dulapului este costumul, întotdeauna potrivit, fie că e zi sau noapte. În funcție de accesorii, costumul își poate schimba caracterul ca un cameleon – poate fi formal uneori, iar alteori se poate preschimba într-o ținută casual. Folosește-te de contrast și în acest caz și alege o cămașă deschisă pentru seturile sombre negre sau bleumarin.

Pantofi eleganți? Va funcționa dacă mergi la o petrecere, o ceremonie importantă sau o întâlnire. În caz contrar, încalță sneakerși sau teneși albi. În zilele însorite, poartă ochelari de soare fumurii pentru un plus de fashion icon style ?. Ești gata de plecare?

1.Cămașă, Armani Exchange   2.Cămașă, Armani Exchange   3.Teniși, Lacoste   4.Sacou, Diesel   5.Ochelari, Ray-Ban

 1.Pantofi, Gino Rossi   2.Ochelari, Calvin Klein   3.Sacou, Scotch & Soda   4.Cămașă, Versace Jeans   5.Sneakers, Tommy Hilfiger

Vezi aici colecția Alb & Negru >>>

 

Citește alte articole