Citește în 4 min 30 Apr 2024

SUIT ME TENDER , o colecție pentru ținute creative de primăvară  

Autor: Cristina
Timp de citire 4 min

Brandul Answear.LAB ne convinge că merită să privim diferit costumele și rochiile de damă primăvara aceasta. De aceea, în colecția SUIT ME TENDER se regăsesc o gamă variată de croieli și propuneri de styling originale, care aduc un plus de creativitatea costumelor sau rochiilor clasice.

 Costume de damă atemporale în tendințe

În această primăvară vom purta costume. Aceste piese vestimentare clasice au fost prezentate pe podiumurile celor mai importanți designeri de modă. Inspirat de trendurile principale, brandul Answear.LAB prezintă costumul clasic în noi versiuni de styling. -Croielile atemporale ale costumelor din materiale de calitate și culorile neutre permit multe combinații de stil-  explică Sylwia Jaskulska, designerul brandului.

Cum să porți costume și să creezi ținute de primăvară în tendințe? Pur și simplu alege piesele tale preferate din acest stil elegant și asortează-le cu haine clasice. -De exemplu, combină o cămașă cu un sacou, adaugă o pereche de pantaloni din dantelă sau asortează un sacou cu pantaloni scurți bermude, precum personajul din filmul “Pretty Woman”-  adaugă Sylwia Jaskulska.

– Am vrut să oferim femeilor multă libertate și modele variate, pe care le vor adapta cu ușurință stilului lor, pentru că primăvara și vara sunt asociate cu libertatea – adaugă Agnieszka Pruchnik, brand director Answear.LAB. Să aruncăm o privire la costumele deosebite propuse de Answear LAB pentru această primavara:

Costume în stilul anilor 1970

Acest model de costum este cel mai popular în această primăvară. Se caracterizează printr-o jachetă croită pe talie și pantaloni foarte lungi care se lărgesc ușor de la genunchi. Fiecare femeie pasionată de modă și de tendințe se va simți specială în acest costum. Această croială subliniază atuurile siluetei. Ținuta se potrivește cu un plic mare, cu ochelari cat eye și cercei rotunzi, mici.

Look retro cu dungi

Dungile nu se demodează niciodată. Sunt asociate cu stilul retro și costumele elegante pentru bărbați. Interpretările actuale ale acestui trend clasic aduc un plus de prospețime în garderoba femeilor. De exemplu, costumele cu dungi albe sau ocru, în stil scandinav, se potrivesc de minune pentru o apariție elegantă, dar și într-un look casual.

Costume de damă din in în culori pastelate

Cea mai practică alegere pentru sezonul primavară-vară este un costum de in. Acest material aerisit este o alegere ideală pentru zilele mai calde. Costumul de in este potrivit la birou, dar și pentru o întâlnire în oraș. În sezonul cald, costumele din in se disting printr-o gamă de culori pastelate. Costumele de damă în nuanțe de albastru sunt deosebit de populare.

Costume potrivite pentru vară

Deși costumele nu sunt de obicei asociate cu ținutele de vară, în acest sezon ne va plăcea să le purtăm și în zilele mai calde. Conform tendințelor dedicate sezonului primavara-vară 2024, putem alege costume potrivite atât ținutelor urbane, cât și ținutelor de plajă. Pantalonii scurți, o jachetă subțire și o cămașă pot compune cu succes piesele esențiale dintr-un costum de vară. Un set la fel de aerisit și atrăgător poate fi format dintr-un kimono purtat cu o pereche de pantaloni cu imprimeu.

Primăvară în stilul Pretty Feminine

Colecția SUIT ME TENDER prezintă rochii inspirate de tendința deosebit de populară Pretty Feminine. Acest trend este bogat în volane, drapaje și croieli care subliniază frumusețea feminină. Astfel de creații includ rochii cămăși din bumbac și poplin fin. Sunt piese vestimentare elegante, care se simt și foarte bine pe piele.

Pe lângă bumbac și poplin, rochiile din colecția Answear.LAB sunt realizate din șifon moale, muselină, in și viscoză. Materialele de înaltă calitate și culorile pastelate la modă amintesc de zilele însorite de primăvară. Rochiile pot fi combinate cu balerini, șlapi sau pantofi cu toc kitten. Pălăriile sunt un alt accesoriu important. De la modele clasice, cu boruri largi,  șepci de baseball în carouri până la pălării de paie sau rafie, toate pot completa cu succes aceste ținute.

.

 

Citește alte articole