Tendințe sport pentru toamna anului 2020

14/09/20

Alergi, te antrenezi din greu la sală sau poate preferi yoga acasă? Vedeți ce tendințe sportive vor domina în acest sezon!

Triumful îmbrăcămintei multifuncționale

Un lucru pe care îl știm sigur – acest sezon va fi dominat de îmbrăcăminte sport multifuncțională, universală și cu un design excelent. Leggings, hanorace sau seturi de trening ar trebui să fie potrivite pentru o varietate de condiții – de la o ținută sportivă de stradă până la exerciții de gimnastică. De exemplu, o bluză cu mânecă lungă fără cusături poate servi ca bază pentru ținuta de zi sau poate fi utilă în timpul unui antrenament în aer liber, permițând libertatea de mișcare.

Nouă viață a colanților

Nu vom uita de colanții sport nici în sezonul de toamnă. Anul acesta, modelele sportive te vor surprinde cu îmbunătățiri suplimentare, datorită cărora silueta este extrem de bine evidențiată și pusă în valoare. Există inserții reflectorizante în partea de sus, care nu numai că reprezintă designul futurist, dar sunt și vizibile în timpul antrenamentului de noapte. Talia înaltă a revenit și ea, mascând perfect burtica proeminentă și protejându-ne de frig. Dacă apreciați un design deosebit, nu uitați de culorile la modă: căutăm modelele metalice, cu inserții contrastante și imprimeuri fanteziste, ușor psihedelice.

Materiale confortabile

Pe lângă căutarea materialelor speciale și a designului futurist, în moda sportivă vedem o revenire la rădăcini: tricotaje moi și treningul clasic. Întreaga ținută ar trebui să fie confortabilă, relaxantă și să vă ofere bună dispoziție. Toamna și iarna, aliații tăi vor fi pantalonii din bumbac gros, tricouri moi și hanoracele pufoase cu mâneci largi și o glugă impresionantă. Pe de o parte, treningurile vor fi folosite pentru antrenament, pe de altă parte, veți petrece momente de odihnă acasă purtându-le sau le vei lua pe deasupra ținutei în zilele răcoroase.

Desigur, nu uităm de încălțămintea sportivă! Și în acest caz revenim către clasic: combinațiile de culori simple sunt de dorit în acest sezon, accentul fiind pus mai mult pe confort decât pe design.

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear