Citește în 4 min 27 Mar 2023

Top 5 accesorii pentru primăvara anului 2023

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Lucruri mici, schimbări mari. Pe măsură ce intrăm într-un nou sezon, suntem însetați de articole noi. Acordăm atenție detaliilor, ne bucurăm de culori și de forme noi, inspiraționale – inclusiv cele care pot adăuga varietate unui look. Iată 5 accesorii de primăvară inedite, în căutarea cărora am verificat cele mai recente tendințe de pe podium și alegerile fierbinți ale branduri de top.

 

Tocuri la un alt nivel

Primăvara înseamnă experimentare, așa că de ce să nu începi cu ceva nou pentru picioarele tale? Mai exact, cu un model nou de pantofi. Avangardiști, reinterpretați, surprinzători – acestea sunt câteva cuvinte pentru a descrie pantofii stiletto care vor transforma multe stiluri. Accentul este pus pe călcâi, care în această primăvară devine cristalin, căptușit cu mărgele, metalic sau chiar având o formă complet ieșită din comun, inspirată din lumea sculpturii sau a bijuteriilor, de exemplu.

O grădină de bijuterii

Deja apar mugurii înfloriți în fiecare pom din jurul nostru. Avem încă o modalitate de a face florile să apară în împrejurul nostru, și nu doar în natură. Bijuteriile inspirate din natură vă permit să vă bucurați din plin de noul sezon, acestea sunt un plus revigorant pentru orice ținută. Degetele, urechile, încheieturile și decolteul sunt împodobite cu motive de margarete inspirate din anii `90, forme florale supradimensionate și strălucitoare și forme metalice simple, bine conturate. O grădină misterioasă de flori de bijuterii își deschide porțile către noi.

Culori vibrante pe fiecare geantă

Verde lime, roz sau poate portocaliu? Nu există un singur răspuns corect pentru că, pur și simplu, culoarea contează. Cele mai interesante genți de mână pentru primăvara anului 2023 captivează prin culorile suculente ale curcubeului. Ne plac atât modelele solide, cât și cele în care nuanțele individuale sunt juxtapuse prin blocarea culorilor. Este distractiv, interesant și creativ. Chiar dacă optați pentru un stil mai discret, o geantă de mână colorată va fi un start plăcut pentru experimente mai îndrăznețe.

Piruete în balerini

Balletcore – dacă urmați microtendințele virale, acest cuvânt nu vă este necunoscut. Pantofii balerini au apărut pe podiumul MiuMiu încă din 2018, dar a mai fost nevoie de câteva sezoane pentru ca tendința să înflorească în adevăratul sens al cuvântului. În mare parte acest curent a revenit datorită Generației Z care pur și simplu iubește să reînnoiască estetica veche și să le prezinte într-un mod reinterpretat. Balerinii în stil Mary Jane, sau balerinii cu o curea distinctă, sunt minimalisti și clasici pe de o parte și ușor nostalgici pe de altă parte. Farmecul lor, precum și confortul lor, nu pot fi negate. Vor merge perfect cu rochii mini sau blugi până la glezne.

A doua viață a pălăriei de pescar

Deși s-ar putea părea că epoca pălăriilor de pescar s-a încheiat, aparențele pot fi înșelătoare. Pălăria asociată cu excursiile nebunești din anii ’90 rămâne cu noi în continuare – și aceasta este o ocazie tocmai bună de a încerca și de a ajunge să ne placă. Puteți alege dintr-o multitudine de versiuni: bumbac imprimat, denim sau catifea, împletituri croșetate, matlasare și, nu în ultimul rând, dantelă și tul contrastant, care împodobesc borurile suprapuse… Aveți de unde alege!

Citește alte articole