Urmează-ți visele cu colecția noastră ediție limitată answear.Lab!

Georgiana
|
07 May 2021
|
Timp de citire 3 min
Timp de citire 3 min

Alege independența, îndrăznește să îți îndeplinești visele și nu renunța niciodată – cea mai nouă colecție ediție limitată answear.LAB îți va oferi un plus de energie pentru a acționa și a-ți schimba modul de viață. Vezi propunerile noastre moderne de styling și îndrăznește să visezi!

Colecția Dare to Dream este o reflectare a vremurilor noastre. Dorul de oameni, apropierea, cultura, moda, agitația orașului în timpul zilei și nopțile nebunești – aceasta este tema nostalgică a colecției. Ne tot punem întrebarea: este posibil să creezi haine confortabile care să fie și elegante și pline de senzualitate? Această întrebare este esența colecției.

Cu ce ​​te va surprinde colecția Dare to Dream?

Colecția answear.LAB aduce un omagiu femeii pline de bucurie pentru viață, curaj și determinare. Pentru ea au fost create seturi din piele, rochii senzuale, fuste care pun accentul pe talie, pantaloni largi și cămăși oversize cu detalii atrăgătoare. Ea poate completa orice ținută cu accesorii atrăgătoare de la curele din piele lucrate manual până la genți care vor putea fi purtate cu multe ocazii. Dare to Dream se distinge nu numai prin design, ci și prin materiale de calitate: piele naturală, mătase, viscoză și modal. Întreaga colecție este disponibilă într-o paletă clasică de culori: alb și negru sunt predominante, urmate de nuanțe subtile de bej, albastru pastel și gri.

De la femei pentru femei – inspirații din colecția answear.LAB

answear.LAB a creat o colecție modernă pentru femei, care este un răspuns la vremurile contemporane. Inspirația a venit de la personalități recunoscute și puternice care nu se tem să rupă tiparele obișnuite: Annie Lennox, Caroline de Maigret și Giovanna Bataglia. În căutarea celor mai bune soluții, brandul a atins tendințele de vârf ale sezonului, fără a face rabat de la calitate. Propunerile incluse în colecția ediție limitată oferă putere, încredere în sine și adesea reasigurare, permițându-vă să priviți viitorul cu optimism.

Dare to Dream – Îndrăznește să visezi!