Girl Power – answear.LAB lansează o colecție plină de putere și solidaritate

Georgiana
|
05 September 2021
|
Timp de citire 3 min
Timp de citire 3 min

 

Brandul answear.LAB tocmai ce a lansat o colecție ediție limitată de haine, încălțăminte și accesorii, Girl Power. Venitul total din vânzarea acestei colecții va fi donat către CONAF, confederație care acționează pentru egalitatea de gen și șanse din mediul antreprenorial și încurajează femeile să își recunoască potențialul, forțele proprii. Colecția rebelă, manifestantă și încurajatoare este disponibilă numai în magazinul online Answear.ro.

Prin crearea unei colecții ediție limitată, tânărul brand vrea să sublinieze nevoia de independență a femeilor, care să le permită să meargă mai departe, să se împlinească și să comunice liber propria realitate. „Cu această colecție, am vrut să creez ceva mai mult decât o simplă ținută casual, pentru a exprima mai mult decât un element de modă. De aici și motivele binecunoscute întărite cu sloganuri dedicate de susținere, încurajatoare pentru a avea curaj și a încerca lucruri noi … Când creez fiecare colecție, trebuie să fiu sigură că își va găsi locul în lume și nu va fi doar o interpretare a tendințelor sezonului. ”- spune Agnieszka Korsak, directorul answear.LAB

Marca answear.LAB, care creează colecții capsulă dedicate femeilor de un an, crede în puterea și sprijinul reciproc al acestora. Fiecare dintre noi, indiferent de locul în care trăim sau venim, ar trebui să poată trăi liber în propriile condiții. Prin urmare, tot profitul obținut din vânzarea colecției Girl Power va merge către CONAF – Confederația Națională de Antreprenoriat Feminin din România, care acționează pentru egalitatea de gen și șanse din mediul antreprenorial și încurajează femeile să își recunoască potențialul, forțele proprii.

Colecția Girl Power a fost creată de femei – pentru femei. Mesajele colecției verbalizează emoțiile, sunt o manifestare clară a forței și a curajului feminin. Girl Power este rebelă și romantică în același timp, universală, punând la îndoială regulile existente ale codului vestimentar și apreciind confortul. Tricouri largi, seturi de trening, blugi, cămăși albe și rochii negre practice sunt o rețetă pentru tendințe temporare care se schimbă cu viteza luminii, cu care nici măcar nu avem timp să facem cunoștință. Conform angajamentului answear.LAB de a pune capăt modei irositoare și rapide, articolele din colecție sunt fabricate din materiale ecologice: bumbac bio, bambus, tencel cu adaos de poliester reciclat și sunt certificate Gots și Oeko TEX. Această regulă se aplică și încălțămintei și accesoriilor. Cizmele puternice de luptă au fost fabricate cu un efort minim, iar pielea utilizată în producția lor a fost obținută ca un produs secundar al agriculturii durabile. Pe de altă parte, gențile universale, cu dimensiunea lor ce face trimitere la necesitatea de a purta „biografia” unei femei tot timpul după ea, sunt realizate în întregime din fibre procesate reciclate.

Colecția ediție limitată Girl Power este disponibilă exclusiv online pe Answear.ro