Citește în 2 min 06 Jun 2019

Vans lansează colecția Harry Potter

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Așa cum a procedat Vans pentru skateboarding, J.K. Rowling, prin seria Harry Potter, a preluat o nișă culturală bazată pe escapism și a introdus-o în cultura populară. Cu peste 4,5 miliarde de cărți vândute în peste 79 de limbi și o franciză de film care a înregistrat cea mai mare valoare din istorie (7,7 miliarde de dolari), Harry Potter este un fenomen de cultură venerabilă. Și, la fel ca Vans, Harry Potter depășește generațiile și granițele. Vans intră în lumea vrăjitorilor lui Harry Potter cu prima colecție de încălțăminte din serie, colecție ce va atrage toți entuziaștii francizei.

În funcție de fiecare casă a renumitei Școli Hogwarts, Vans lansează patru culori exclusive într-un număr egal de stiluri clasice – un Sk8-Hi în Gryffindor/mai multe culori, o Era în Slizolin/negru, autentic în Ravenclaw/carouri și Clasic Slip-On în Hufflepuff/negru. Tematica ziarului fictiv al filmului va fi ilustrată pe modelul Daily Prophet/alb.

Selecția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați este inspirată din cele patru case din Hogwarts, referindu-se, de asemenea, la titlurile romanelor și la vibrațiile din spatele poveștilor. Regăsim în colecție și rucsacuri oldschool în culoarea Gryffindor colorway, hanorace negre – Torrey, și un pulover Harry Potter.

Ansamblul de îmbrăcăminte pentru femei este ancorat de o cămașă LS de tip Deathly Hollows Crop în două culori, cu imprimeuri ce ne reamintesc de iubitul film. Și aici regăsim rucsacuri de culoare Dark Arts, realizate din nailon, imprimate cu Death Eaters (un grup de vrăjitori și vrăjitoare, conduse de vrăjitorul întunecat, Lordul Voldemort) și patch-uri cu logo-ul Harry Potter.

*Sursă: comunicat de presă

 

Vezi colecția Vans & Harry Potter aici >>>

 

Citește alte articole