Citește în 2 min 30 Jul 2019

PUMA Space Explore Pack – colecția care te poartă în cosmos

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Când erai copil visai să ajungi pe lună? Nu vă promitem că vă vom împlini visele, dar chiar și pentru o clipă vă vom ajuta să vă simțiți complet neobișnuit. Descoperiți noua colecție ediție limitată PUMA Space Explore Pack!

Brandul PUMA a creat colecția Space Explorer Pack special pentru cei care nu acceptă limitele impuse de modă. Colecția, inspirată din costumele astronauților, se bazează pe design futurist, detalii metalice și opalescente și pe logo-ul distinctive al brandului. Cu produsele marca Puma puteți porni cu ușurință într-o călătorie spre necunoscut!

Ce veți găsi în colecția PUMA Space Explore Pack collection?

În colecția Space Explorer Pack, trebuie amintite 3 modele deosebite, distinse prin forma lor masivă și motivele galactice. Modelul RS-X Space Agency este realizat din inserții argintii, combinate cu materiale structurale. Referindu-ne la călătorii spațiale, în afară de metalizarea elementelor, sigla NASA se regăsește și ea pe lateralul încălțămintei.

Un alt model: CELL ALIEN Space Agency este o interpretare unică a modelului clasic din anii 90. Proiectarea pantofilor a fost menținută în ideea de expediții spațiale, datorită combinației de material negru cu diferite structuri și elemente galactice. Tipărirea logo-ului NASA pe partea superioară face ca pantofii CELL ALIEN Space Agency să dezvăluie o parte neexplorată din lumea modei.

RS 9.8 Space Agency este cea mai recentă ofertă din portofoliul mărcii – va fi disponibilă într-o schemă de culori alb și argintiu, cu adăugarea unei plase metalice și un logo NASA imprimat în partea superioară.

Pantofii nu sunt totul! PUMA, ca parte a pachetului Space Explorer, lansează, de asemenea, o colecție de hanorace și tricouri cu imprimeuri în stil retro în diverse culori și un logo distinctiv NASA.

 

Vezi aici colecția Puma x NASA >>>

Citește alte articole