Citește în 2 min 27 Feb 2024

Versace Jeans Couture. Brandul pentru pasionații de modă care iubesc aparițiile statement

Autor: Cristina
Timp de citire 2 min

Creat de Gianni și Donatella Versace la sfârșitul anilor 1980, Versace Jeans Couture este un brand care evoluează constant, surprinde și rezistă în fața tendințelor temporare. Drept urmare, se află în topul brandurilor care creează modă în tendințele actuale. Descoperă lumea plină de culoare a colecțiilor Versace Jeans Couture.

Nu fii interesat de tendințe. Nu lăsa moda să te stăpânească. Tu decizi cine ești, ce vrei să transmiți prin felul în care te îmbraci și prin felul în care trăiești,spunea Gianni Versace..

.

Pasiunea lui pentru stilul inovator, de ultimă generație a contribuit la crearea Versace Jeans Couture, unul dintre primele branduri care a combinat piesele vestimentare premium cu moda urbană și le-a prezentat pe podium. Ținutele brandului se disting prin materiale de înaltă calitate, croială, detalii și un design modern original. Să aruncăm o privire la creațiile Versace Jeans Couture.

Versace Jeans Couture – creativitate și stil original

Denimul este prezent în majoritatea creațiilor Versace Jeans Couture. Pornind de la acest material, brandul creează colecții care celebrează tinerețea, modernitatea și creativitatea. Stilul îndrăzneț abordat i-a atras în special pe aceia care nu urmează neapărat anumite trenduri, dar vor să marcheze o apariție statement.

Versace Jeans Couture creează haine și accesorii pentru cei care vor să lase o amprentă prin stilul personal, având grijă la detalii și adăugând ținutelor o notă artistică unică. Blugii au cusături colorate sau aurii. Bluzele, tricourile, puloverele, cămășile sau rochiile sunt decorate cu imprimeuri Versace Jeans Couture și volane.

De asemenea, foarte populară este și colecția de accesorii cu pantofi și genți uimitoare, apreciate pentru închizătorile aurii, bogat decorate. Accesoriile atrag atenția prin designul lor original și producția de înaltă calitate. Când porți Versace Jeans Couture, garantat ieși în evidență din mulțime.

‘Neon Pop Romance’ – o revenire la estetica Y2K

Pentru colecția dedicată sezonului primăvară-vară 2024, Versace Jeans Couture face referire la estetica Y2K, onorând stilurile iconice ale anilor 2000. „Neon Pop Romance” este o explozie de culori vibrante, imprimeuri artistice și detalii simbolice ale brandului, cum ar fi gulerul în stil western sau cataramele aurii. Imprimeurile de pe îmbrăcăminte amintesc de stilul baroc, interpretat în mod artistic.

Denimul este în centrul atenției în colecția „Neon Pop Romance”, reinventat într-o varietate de stiluri – este inserat în modele patchwork pe topuri, cămăși, colanți, pantofi sport sau jachete și oferă hainelor un finish auriu, argintiu și bronze.

„Neon Pop Romance” se remarcă printr-o croială rafinată și un styling romantic, care amintește de primele creații Versace Jeans Couture. Colecția surprinde perfect stilul rebel al brandului, infuzat cu energie tinerească.

.

 

Citește alte articole