Citește în 3 min 29 Oct 2018

3 motive pentru care fiecare bărbat are nevoie de o geacă de puf

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Nu ai idee ce să alegi în materie de haine groase pentru zilele friguroase? Ai nimerit exact în locul care trebuie! Te ajutăm să te hotărăști: îți oferim cele mai importante 3 motive pentru care geaca de puf trebuie să facă parte din garderoba ta.

Geaca de puf a fost dintotdeauna prima alegere pentru zilele friguroase și foarte mulți dintre noi nu ne putem imagina un anotimp rece fără ea. Dacă ți se pare prea scumpă, gândește-te că este o investiție pe termen lung – cu cât este mai calitativă, cu atât te vei putea folosi de ea mai mulți ani. O geacă nu trebuie să însemne un singur sezon. Încă nu ești convins de importanța prezenței sale în garderoba ta? Atunci o să încercăm noi să îți deschidem ochii cu acest articol.

1.The North Face 2.Adidas Performance 3.Tommy Jeans 4.Dickies 5.Pierre Cardin

1.Este foarte călduroasă

Puful natural de gâscă sau de rață face minuni împotriva frigului  și nici nu cântărește la fel de mult precum fibra textilă. Tocmai din acest motiv, geaca din puf natural este atât de ușor de purtat. Cum de este atât de călduroasă? Păi este foarte simplu: fulgii de mici dimensiuni folosiți pentru căptușeala gecilor estompează adierea vântului și izolează foarte bine căldura corpului tău, astfel încât temperatura corpului să nu mai fie dispersată în afara gecii.

1.Calvin Klein 2.Tommy Jeans 3.Diesel 4.Puma 5.Tommy Hilfiger

2.Se potrivește oriunde, oricând

O plimbare în oraș, o zi de muncă, o excursie sau un weekend petrecut la munte – poți purta acest tip de geacă aproape oriunde. Acesta este cu siguranță un avantaj important, mai ales dacă nu ești adeptul unui dressing voluminos și încărcat. Trebuie să ai în vedere să alegi un model de o culoare potrivită pentru cât mai multe ocazii: negru, gri, maro sau bleumarin sunt cele care merg purtate în cele mai multe combinații.

1.The North Face 2.Tommy Hilfiger 3.Dickies 4.Trussardi Jeans 5.Levi’s

3.Este foarte trendy

Știm că acest motiv nu cântărește foarte mult pentru un bărbat, dar merită menționat. Gecile de puf sunt recomandate de foarte mulți designeri din toată lumea. Modelele care ies în evidență și aduc un plus stilului tău masculin sunt cele supradimensionate, matlasate sau în culori metalizate.

1.Mango Man 2.Levi’s 3.Mango Man 4.Calvin Klein 5.Pierre Cardin

Citește alte articole