Citește în 4 min 25 Oct 2018

Cele mai trendy gecuțe cu puf ale sezonului

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Când frigul devine o povară, cea mai bună soluție este…o geacă ușoară din puf. În acest sezon regăsești o varietate de modele și nu numai că sunt foarte practice, ci și extrem de trendy și atrăgătoare. Citește articolul și află care sunt sugestiile noastre pentru cele mai hot gecuțe de toamnă!

Geaca din fâș cu puf este o alegere versatilă și confortabilă pentru zilele friguroase. Cele mai recomandate sunt cele din puf natural de gâscă sau de rață. Acestea te protejează de frig mult mai bine decât puful artificial, confecționat din material textil. Pe lângă faptul că ține mult mai bine de cald, puful natural este foarte ușor și te vei simți ”ca un fulg” atunci când vei purta acest model de geacă. În cazul în care te gândești că sunt destul de scumpe, trebuie să ții cont de faptul că o geacă te poate ține câteva sezoane bune, iar calitatea este cea care face diferența odată cu trecerea timpului. Dacă este întreținută corespunzător și materialul din care este făcută este calitativ, cumpărarea unei geci cu puf natural este cea mai bună investiție pentru garderoba ta. Designerii au prezentat deja trendurile pentru acest articol vestimentar, hai să vedem ce modele sunt în topuri anul acesta!

Gecile XXL

1. The North Face 2. Miss Sixty 3. Guess Jeans 4. Medicine 5. Noisy May

Anul acesta, mărimea contează, iar designerii merg pe principiul: cu cât mai mare, cu atât mai bine! De departe, gecile supradimensionate sunt preferatele creatorilor de modă. Poți alege fie un model lung, matlasat (ce îți poate aminti cu ușurință de pilota de acasă :-D) sau o geacă scurtă cu mânecile largi, supradimensionate. Specialiștii în fashion își doresc foarte mult să depășim această limitare a purtării gecilor de puf doar pentru ținutele casual sau sport – aproape în toate prezentările de modă apare combinația de geacă de fâș cu tocuri și rochie elegantă de seară.

Modelele Metalizate

 

1. Trussardi Jeans 2. Review 3. Vero Moda 4. Answear

Argintiu, auriu sau poate holografic? Un singur lucru este clar: acest sezon este presărat de strălucirea vedetelor de cinema, de pe covorul roșu. Se poartă gecile de fâș în culori metalizate, hipnotizante, cele care te pot duce cu gândul la scenariul unui film SF despre cosmonauți și planete. Acest model extrem de chic este deja pe placul mai multor vedete printre care și Bella Hadid și Kendall Jenner. Ambele staruri își poartă cu mândrie gecuțele peste tot.

Lungă sau scurtă, dar să fie matlasate

1. Liu Jo 2. Desigual 3. Tommy Jeans 4. Guess Jeans 5. Pepe Jeans

Geaca matlasată este, cu siguranță, cea mai populară versiune a acestui articol vestimentar. În funcție de stilul fiecăreia dintre noi, putem opta pentru un model de geacă scurtă care merge foarte bine cu jeanși sau ne putem baza pe modelele mai lungi, super călduroase și ceva mai elegante. Nu ai idee ce culoare să alegi? Roz prăfuit, roșu aprins și khaki sunt cele mai iubite din acest sezon.

Gecile stil parka

1. Calvin Klein 2. Tommy Jeans 3. Calvin Klein Jeans 4. Tommy Hilfiger 5. Columbia

Dacă preferi stilul casual, parka este exact ce ai nevoie. Acum există și varianta de geacă stil parka cu puf, ideală pentru zilele friguroase. Varianta clasică are glugă cu blăniță și buzunare supradimensionate. Pentru un plus de feminitate, cordonul din talie face minuni – vei arăta impecabil, îți va scoate în evidență silueta și nu vei simți frigul absolut deloc!

Citește alte articole