Citește în 7 min 14 Jan 2016

Horoscopul fashion al anului 2016

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 7 min

horoscop 2016Planetele dominante precum Mercur, Venus, Saturn si Jupiter anunta ca 2016 este un an foarte interesant pentru toate zodiie. Berbecii vor fi rasplatiti pentru persuasiune, Taurii s-ar putea indrepta catre o cariera artistica iar Gemenii isi propun un an stabil, lucru ciudat pentru ei. Racii ar putea renunta la vicii, Leii la a putea fi prea risipitori si Fecioarele la perfectionism si atentie la detalii. Aceste ultime trei zodii cu siguranta s-ar putea sa experimenteze lucruri noi 🙂 Zodiacul se continua cu Balantele, care pana in septembrie 2016 inca nu au in scop precis dar lucrurile se vor clarifica ulterior. Urmeaza Scorpionul care accepta faptul ca rutina i-ar putea aduce si beneficii, Sagetatorul, care renunta la atitudinea de atotstiutor, Capricornul care in 2016 probabil va face inconjurul lunii, Varsatorul care de data aceasta accepta calitatea in favoarea cantitatii si Pestii care probabil anul acesta se vor implica intr-o relatie stabila.

Acum ne-am mai linistit stiind ce ne asteapta, dar…in timpul acesta noi cu ce ne imbracam?:) Am intrebat astrologi, numerologi, prezicatori si clarvazatori. Dupa cateva zile de calcule, interpretari si discutii, acestia s-au pus de acord si ne-au impartasit cele de mai jos, de folos pentru fiecare zodie in parte:

berbec

Berbec:

Esti recunoscut pentru dorinta ta de a fi intotdeauna in trend, urmand tendintele ultimelor colectii ale marilor designeri. Culorile puternice si materialele de calitate fac inima sa-ti vibreze si degetele sa apese butonul “Adauga in cos”.

Cea mai buna perioada: 6 martie – 27 mai

Ce trebuie sa porti atunci: geaca Medicine, botine Tommy Hilfiger si camasa Medicine Bohemian. Pentru ocazii speciale, iti recomandam si rochii de seara de la branduri de top.

Vedete care te inspira: Sarah Jessica Parker, Keira Knightley, Reese Witherspoon

Taur taur

Taurul, care de felul lui (sau al ei? 🙂 ) este un clasic si conformist, nu se va dezice nici anul acesta. Asa ca, reprezentantele acestei zodii vor fi focusate pe a cumpara piese clasice si pretioase, in tonuri neutre, care vor dainui in dressing pentru minim 5 ani de acum inainte. Noi nu putem decat sa ne bucuram si sa speram ca ne vor invita in curand in vizita, pentru a le admira garderoba.

Cea mai buna perioada: 30 aprilie – 27 mai

Ce trebuie sa porti atunci: rochie eleganta Simple, curea de piele Mango si palarie cu boluri largi Only

Vedere care te inspira: Jessica Alba, Renee Zellweger, Megan Fox, Cate Blanchett, Tina Fey

Gemenigemeni

Desi esti fidela unei anumite croieli si model, iti place sa te reinventezi constant. Anul acesta vei investi mai mult in partea de accesorii: coliere statement, genti supradimensionate, pantofi fashion forward

Cea mai buna perioada: 24 mai – 17 iunie

Ce trebuie sa porti atunci: ochelari de soare, sandale Vagabond si o geanta incapatoare

Vedete care te inspira: Heidi Klum, Natalie Portman, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Naomi Campbell

Racrac

Mai mult ca oricand, anul acesta iti redescoperi feminitatea si de look-ul de Lolita. Buline, imprimeuri florate, dantela, matase, satin, casmir, fuste clos, rochii babydoll…anul acesta trebuie sa faci mai mult shopping ca de obicei. Iar timpul nu ar trebui sa fie o problema pentru ca astrele previzioneaza ca vei munci mai putin dar vei castiga mai mult. Asta este definitia eficientei 🙂

Cea mai buna perioada: 1 iunie – 31 iulie

Ce trebuie sa porti atunci: pantofi cu toc Melissa, palarie bej Vila si rochie Review

Vedete care te inspira: Liv Tyler, Kristen Bell, Giselle Bundchen, Jessica Simpson

Leuleu

Asa cum gurmanzii asteapta Pastele si Craciunul, asa fashionista din tine va astepta anul acesta Paris Fashion Week si Victoria’s Secret Show. Gustul tau rafinat evolueaza in fiecare an si in 2016 cauti numai branduri si designeri de top, care sa-ti ofere o experienta cat mai glam. Adori sa fi admirata de prietenele tale si chiar daca standardele ridicate presupun investitii pe masura, tu nu ai nicio problema in a plati pentru luxul primit.

Cea mai buna perioada: 12 iulie – 5 august

Ce trebuie sa porti atunci: costum fucsia format din sacou si pantaloni Simple, pantofi stilleto Gino Rossi

Vedete care te inspira: Charlize Theron, Madonna, Sandra Bullock, Jennifer Lopez

Fecioara fecioara

Chiar daca in 2016 atentia la detalii iti este pe alocuri distrasa, nu ramai indiferenta la croielile si finisajele de calitate. Fraza acestui an este “Less in more”, asa ca noi iti recomandam sa alegi rochiile simple, de seara, cate iti flateaza silueta si iti pun in evidenta sex-appealul.

Cea mai buna perioada: 15 martie – 26 iunie

Ce trebuie sa porti atunci: pantofi sexy,  rochie mulata rosie si haina eleganta de blana Only

Vedete care te inspira: Michelle Williams, Blake Lively, Rachel Bilson, Cameron Diaz, Beyonce

Balanta balanta

Esti recunoscuta pentru hotararea cu care iei deciziile :). De aceea in 2016 preferi stilul simplu si eleganta, spre office am putea spune. O sa investesti in multe camasi, ceea ce s-ar putea sa-ti dea bataie de cap cu calcatul, dar cand te gandesti ca este o activitate care arde calorii, treci usor peste.  Intalnirile amoroase dupa birou tind sa apara inopinat, asa ca tine intotdeauna in portbagaj o rochie de dantela 🙂 Pantofii cu toc stim ca ii ai deja in picioare!

Cea mai buna perioada: 30 august – 23 septembrie

Ce trebuie sa porti atunci: jeansi conici, pantofi lacuiti cu toc si camasa eleganta

Vedete care te inspira: Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Marion Cotillard, Gwen Stefani, Kate Winslet

Scorpion scorpion

Anul acesta iti propui ca tu sa alegi hainele, nu sa te aleaga pe tine. Asta inseamna ca vei cumpara doar rochii care sa iti puna corpul si atitunea in evidenta, pentru ca la tine nu se aplica deloc vechea zicala “Haina il face pe om”

Cea mai buna perioada: 23 septembrie – 18 octombrie

Ce trebuie sa porti atunci: salopeta, sandale si neaparat ochelari de soare

Vedete care te inspira: Rachel McAdams, Julia Roberts, Gabrielle Union, Katy Perry, Anne Hathaway

Sagetator capricorn

Un stil elegant si relaxat este ceea ce iti va aduce succesul in 2016. Preferi outfiturile cu influente masculine, precum pantalonii drepti, asortandu-i in partea de sus cu topuri foarte feminine. Incaltamintea o preferi comoda, dar totusi nu poti renunta la cativa centrimetri in plus, asa ca botinele sunt un must-have!

Cea mai buna perioada: 18 octombrie – 12 noiembrie

Ce trebuie sa porti atunci: vesta Vila, botine cu toc gros si maleta Medicine

Vedete care te inspira: Katie Holmes, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Katherine Heigl, Taylor Swiftcapricorn 2

Capricorn

Probabil anul acesta vei calatori mult in tarile calde asa ca nu trebuie sa te dezlipesti de fusta, palarie si o geanta incapatoare in care sa pui suvenirurile cumparate.

Cea mai buna perioada: 23 ianuarie – 17 februarie

Ce trebuie sa porti atunci: fusta dreapta, palarie si sandale bej

Vedete care te inspira: Kate Moss, Sienna Miller, Kate Bosworth, Amanda Peet

Varsator varsator

Cel mai bine te simti atunci cand esti diferit, nonconfirmist si in acelasi timp apreciat pentru asta. Daca inca nu esti inca designer vestimentar, anul acesta ai putea avea oportunitatea de a te inscrie la un curs dedicat modei 🙂 Asa iti vei face singur creatiile si nu va mai trebui sa cauti intotdeuana acel produs unicat, pe care nimeni nu-l mai are.

Cea mai buna perioada: 9 noiembrie – 9 decembrie

Ce trebuie sa porti atunci: fusta sport Adidas Originals, bustiera sexy si geaca rock

Vedete care te inspira: Alicia Keys, Ellen Degeneres, Jennifer Aniston, Elizabeth

Pesti pesti

Trendul tau preferat de anul acesta sunt auriul si argintiul, pentru ca in sfarsit le poti purta si in timpul zilei 🙂 Cu toate acestea, nu refuzi nici materialele mai fine si pretioase, precum matasea, satinul si catifeaua.

Cea mai buna perioada: 12 martie – 5 aprilie

Ce trebuie sa porti atunci: trenci bej si salopeta de catifea Mango

Vedete care te inspira: Elle Fanning, Rihanna, Drew Barrymore, Jessica Biel, Eva Longoria

 

Citește alte articole