Citește în 3 min 22 Jul 2021

Active Pop-up Store – haine și accesorii sport demne de campioni

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Ai vreun sport preferat? Acum este momentul să-ți găsești o ținută prin care să-ți exprimi preferințele tale sportive! Odată cu începerea Jocurilor Olimpice, lansăm oferta noastră de haine și accesorii sport selectate cu atenție. Vezi prezentarea noastră generală a brandurilor, tendințelor și stilurilor de top din zona sport care se află pe podium în acest sezon.

Baschet, tenis, volei, fitness, fotbal, alergare…Nu contează cu adevărat ce disciplină alegi sau cât de des faci sport – o ținută sportivă, încălțămintea adecvată și hainele confortabile, ușor de combinat între ele și adaptate condițiilor meteorologice, stau la baza unui antrenament de succes. Nu există soluții rapide sau jumătăți de măsură aici dacă îți pasă de succesul unui antrenament și de propria sănătate și siguranță. Aruncă o privire la ceea ce ți-am pregătit:

Mergi către Active Pop-up Store >>>

Brandurile premium intră în joc

Nu contează dacă te antrenezi în fiecare zi sau din când în când – probabil știi giganții sportivi precum Adidas, Nike, Puma, Under Armour, 4F sau Reebok, care țin pasul cu amatorii și profesioniștii de câteva decenii, creând haine, accesorii și încălțăminte perfecte pentru antrenament. Cu toate acestea, apar noi jucători pe piață, în special mărci premium, care doresc să își folosească experiența în crearea de produse de înaltă calitate și în acest domeniu. Liniile sport sunt prezentate, de exemplu, de Calvin Klein, EA7 Emporio Armani și Guess, care creează colecții într-un stil caracteristic, original. Ce vei alege? Decizia este a ta! Cu toate acestea, merită să experimentezi, să testezi noi mărci și să combini diferite elemente ale unei ținute sport, astfel încât să te simți cât mai confortabil.

Ce e nou în tendințele sportive?

Lumea sportului nu stă pe loc – este vorba despre dezvoltarea, schimbarea și valorificarea la maximum a posibilităților tale. Acest lucru se aplică și modei sportive, care îmbină inteligent tendințele cu noile technologii. Acest sezon este dominat de multifuncționalitate: hainele câștigă buzunare suplimentare, fermoare și întăriri, sunt completate cu decorațiuni reflectorizante, noi tehnologii în materie de materiale, precum poliesterul reciclat și au un impact pozitiv asupra mediului. În lumea designului și a croiurilor specifice, observăm în continuare triumful pantalonilor scurți pentru ciclism, care s-au dovedit de multă vreme a fi utili nu numai atunci când mergi cu bicicleta. În gama sportivă pentru femei, sunt populare topurile scurte și hanoracele decorate cu panglici și logoul brandului. Propunerile pentru femei și bărbați sunt păstrate în culorile de vârf ale sezonului, cu un accent puternic pe nuanțele pastelate de roșu, albastru, gri și sorbet. În plus față de texturile netede, combinațiile contrastante, grafica artistică liniară și estetica retro preluată din lumea fitnessului din anii 1980 concurează cu formele futuriste din tendințele actuale.

Citește alte articole