Citește în 3 min 16 May 2019

Jungla urbană – ghid fashion de supraviețuire

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Vânător sau victimă – care este look-ul tău în jungla urbană? Vino alături noi pentru a regăsi drumul către moda urbană!

Zgârie-nori, beton, o mulțime de străzi și ganguri printre blocuri; geometria clădirilor, infrastructura complexă, gri-ul dominant și labirintul determinat de zidurile orașului, trotuare și pasaje subterane – bine ați venit în jungla urbană! Ai două posibilități:

  • > Să simți ritmul alert al orașului și să ieși în evidență ca o pasăre colorată.
  • > Să apelezi la camuflaj și să te bucuri de o îmbinare perfectă cu peisajul.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, vei fi într-o poziție câștigătoare. Scopul este să te simți bine, să te bucuri de moda actuală și de o calitate deosebită a hainelor pe care le porți.

Cum să trezești vânătorul din tine? 

Cum să scoți în evidență caracterul tău de vânător al junglei? Desigur, prin animal print, care a luat cu asalt tendințele din acest sezon. Printul de leopard rămâne în top, dar există și alte variante: dungile de tigru, zebră sau pielea de șarpe sunt sunt și ele la mare căutare. Nu limita printurile numai la accesorii, arată grozav și pe haine, precum și versiunea de un look în întregime animal print.

1.Cămașă, Answear   2.Sandale, Answear   3.Top, Answear   4.Rochie, Answear  5.Fustă, Answear

Cum să îți accesorizezi look-ul urban?

Ce altceva, în afară de animal print, te va ajuta să supraviețuiești în jungla urbană? Dacă pentru haine apelăm la printuri de tigru, zebră sau șarpe, accesoriile naturale devin tot mai populare în moda acestui sezon. Gențile-coș din răchită sunt accesoriu preferat al zilelor călduroase. Culorile cele mai întâlnite pentru restul accesoriilor sunt nuanțele calde de roșu, muștar sau maro-natur.

1.Poșetă, Answear   2.Geantă shopper, Answear   3.Sandale, Answear   4.Papuci, Answear   5.Poșetă, Answear

Cum ne camuflăm într-o junglă urbană?

Animal print-ul nu este pentru tine și nici coșurile din răchită sau culorile puternice nu te avantajează. În cazul tău, încearcă să te camuflezi, la propriu, în peisajul urban. Profită de liniștea culorilor bej, gri sau alb și lasă-te purtată de muzica orașului. Fie că alegi tricouri din bumbac, pantaloni chinos sau rochii vaporoase, nuanțele neutre nu arată rău niciodată, iar look-ul tău va avea doar de câștigat!

1.Top, Answear   2.Top Great Escape, Answear   3.Rochie albă, Answear   4.Rochie, Answear   5.Pantaloni negri, Answear

Vezi aici toată colecția pentru un look URBAN JUNGLE >>>

Citește alte articole