Citește în 4 min 28 Jun 2017

Anabela Luca, CEO adLemonade: Simplitatea este forma supremă de sofisticare și eleganță

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 4 min

 

Anabela Luca, CEO adLemonadeAnabela Luca este antreprenor, CEO adLemonade, consultant și trainer de marketing online, colegă, soră, mamă. Conduce o echipă de 8 oameni și își împarte săptămâna între Sibiu, orașul natal, și drumurile în București.

Și-a lansat propria companie, agenția de publicitate online adLemonade, în anul 2012 din dorința de a ajuta, prin rezultate concrete, măsurabile și controlabile, afacerile românești să crească. A lucrat cu peste 200 de companii din industrii diferite, atât în plan local, cât și în mediul internațional.

Anabela Luca este o fire ambițioasă, bătăioasă, o doamnă stilată și elegantă, pe scurt, o imagine ce se potrivește de minune cu proiectul nostru #AnswearTopLadies.

Ea este și o sursă de inspirație și de motivație pentru noi, așa că ne-am dorit să o cunoașteți mai bine și să surprindem un pic din stilul și atitudinea Anabelei Luca.

Anabela Luca, CEO adLemonade(A): Când spui stil vestimentar, la ce te gândești?

A.L.: În lumea modei se vorbește despre câteva stiluri vestimentare bine conturate: Clasic, Chic, Boem, Avant-Garde, Whimsical. De fapt, cred că fiecare dintre noi avem ceva din aceste stiluri, în funcție de context, stare de spirit și de aspirații.  Desigur, există și o dominantă, în cazul meu Whimsical ce înseamnă multă culoare, forme geometrice și pattern-uri, vitalitate și solaritate. Sunt o persoană pozitivă și foarte deschisă și asta cred că se transmite și prin stilul meu vestimentar. De altfel, această coloristică vie am transpus-o și în imaginea agenției pe care am fondat-o, unde avem un joc de culori în felia de lămâie care ne reprezintă.

 

(A): Atunci când esti la birou, ce stil vestimentar alegi și de ce?

A.L.: În adLemonade, fiind o agenție de publicitate online, codul vestimentar nu este unul foarte riguros, așa că optez pentru ținutele smart-casual. Personal, prefer rochiile pentru că îmi dau libertate de mișcare, sunt vaporoase și relaxate. Pentru întâlniri, întotdeauna aleg o încălțăminte cu toc deoarece cred că, o femeie în business ar trebui să își țină mereu capul și standardul cât mai sus. 🙂

 

(A): În moda, ce îți place cel mai mult? Ai anumite preferințe și dacă da care sunt acestea?

A.L.: Sunt piese vestimentare care îmi plac teribil de mult, însă nu mi se potrivesc. Cred că stilul vestimentar este o combinație între ce îți place, ce îți vine bine și ce te face să te simți confortabil. Pentru mine, ținutele trebuie să fie unele comode, asta și  pentru că sunt tot timpul în mișcare. Mai mult, țin și multe cursuri și prezentări și orice piesă vestimentară incomodă ar adăuga un plus de stres sau chiar oboseală, ceea ce nu îmi permit.

Anabela Luca, CEO adLemonade

(A): Atunci când îți alegi un accesoriu nou sau un anumit articol vestimentar, ce element  este cel mai important în alegerea făcută și de ce?

A.L.: La capitolul accesorii este destul de simplu. În primul rând, să îmi vină bine și să mă simt confortabil purtându-l. În rest, iubesc tot ceea ce este galben și verde în perioada aceasta.

 

(A):Ți-ai găsit vreun style icon? Cum te inspiră acesta?

A.L.: Cu toții suntem influentați de cei din jur, “furăm” idei, împrumutăm stiluri. Social media face acest lucru să fie foarte simplu. Ca personalități din lumea modei, îmi plac Victoria Beckham și Coco Chanel, pentru simplitate (forma supremă de sofisticare) și elegantă, dar mai ales atitudine și distincție.

 

Anabela Luca, CEO adLemonade(A): Ce te pasionează cel mai mult?

A.L.: Cu siguranță, online-ul. În tot ceea ce fac în fiecare zi pun multă pasiune. În timpul liber sunt pasionată de snowboard, ciclism, citit, yoga și călătorit.

 

(A): Un make-up perfect este complementar unui stil vestimentar impecabil. Care sunt produsele de care nu te poți lipsi?

A.L.: Înainte de a vorbi de make-up, cred că este important să avem un ten îngrijit, fără probleme majore. Și aici, crema de față joacă un rol hotărâtor. Altfel, îmi plac machiajele cât mai naturale, puțin fond de ten cât mai discret, un blush care să dea aerul de prospetime și un concealer, mai ales pentru a ascunde cearcanele nopților când copilul face temperatură. J Opțional, în funcție de starea de spirit, adaug un eye liner și puțin ruj pentru un look mai finisat. Totuși, niciun machiaj nu va înlocui starea de bine care vine din interior, din a fi în echilibru cu noi și în armonie cu viața noastră. Așa că, înainte de machiaj, iubește-te pe tine însăți și vei întoarce multe capete pe stradă!

 

Interviul face parte din proiectul #AnswearTopLadies, susținut și de  Sephora și Beauty District .

Credit foto: Alin Dobrin

Spațiu sedință foto: Maison 13

Vestimentație: Anabela Luca.

 

Sandale Steve Madden
Sandale din colectia Steve Madden

Citește alte articole