Citește în 4 min 20 Dec 2023

Celebrate Everything. Bucură-te de fiecare moment în stilul tău

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Answear.LAB prezintă noua colecție Celebrate Everything, perfectă pentru orice ocazie, nu doar cele speciale. Aceasta a fost inspirată de femeia care vrea să se simtă frumoasă și unică, indiferent de stilul pe care îl alege pentru ea însăși, exact ca și sfatul lui Coco Chanel: ”Arată întotdeauna ca și cum ai întâlni iubirea vieții tale sau cel mai mare dușman al tău”,  subliniază Agnieszka Pruchnik, director de brand Answear.LAB.

Tendințe actuale în colecția Celebrate Everything

Colecția Celebrate Everything s-a născut din convingerea că putem sărbători ocaziile speciale în stilul nostru. La urma urmei, fiecare femeie se poate îmbrăca inspirațional și frumos, indiferent de ocazie. Și, de asemenea, prețuiește întotdeauna viața, momentele și relațiile cu cei din jur.

Colecția Celebrate Everything abundă în ținute de seară. Acestea sunt în conformitate cu tendințele sezonului actual. Una dintre tendințe este îmbrăcămintea puternică, introdusă în lumea modei de Yves Saint Laurent. Designerul a vrut ca femeile să se simtă la fel de confortabil ca și bărbații atunci când poartă haine de seară.

Îmbrăcămintea puternică subliniază, de asemenea, că încrederea în sine este un element cheie al stilului. Iată de ce costumele – modele cu umeri sau seturi cu paiete și talia accentuată – joacă un rol important în propunerile de seară de la Answear.LAB. În plus, tendința pentru negru pe negru, bijuterii statement nu atât de clasice și stilul anilor 1990 este o inspirație vizibilă.

Stil extravagant pentru fiecare moment special

Să ne îmbrăcăm pentru fiecare ocazie așa cum ne dorim – ne îndeamnă marca Answear.LAB. De aceea, din colecție nu puteau lipsi rochiile, care sunt asociate de cele mai multe ori cu ocaziile speciale.

Stilizările cu accesorii și nasturi aurii sunt propuneri foarte interesante pentru această perioadă. Există, de asemenea, rochii midi cu fante în față, topuri corsetate și mâneci bufante. La fel de spectaculoasă este și o rochie mulată cu bretele subțiri și o crăpătură lungă, senzuală. De remarcat este și rochia maxi cu franjuri.

Dorim ca femeile să se fie încrezătoare și entuziasmate în a-și crea propriul stil unic, care va deveni o reflectare a individualității și a forței lor interioare”, subliniază Agnieszka Pruchnik.

Detalii inspiraționale

Unei femei încrezătoare în sine nu îi place să facă compromisuri, dar nici nu se teme să experimenteze stiluri diferite. Ea poate combina elemente clasice și moderne pentru a crea ținute unice. O bază perfectă pentru o astfel de ținută este un set format dintr-o cămașă cu o eșarfă legată într-o fundă. De asemenea, poți alege o fustă midi cu fantă laterală lungă.

În colecția Celebrate Everything există și loc pentru a da un upgrade ținutei cu accesorii originale, cum ar fi niște pantofi într-o varietate de stiluri: de la stiletto până la cizme masive. Bijuteriile expresive sunt o parte esențială a stilului personal. Iar când vorbim despre materiale și imprimeuri, fulgii și motivul florilor de trandafir sunt doar câteva dintre ele.

Schema de culori a look-urilor de seară este dominată de culorile clasice, alb și negru, cu o notă de sclipici elegant. Materialele includ paiete, velur, texturi proeminente cu fire metalice si blană artificială.

Citește alte articole