Citește în 4 min 27 Dec 2023

Ținute pentru Revelion 2023: Idei de styling pentru cea mai festivă noapte din an

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

O rochie plină de farmec, un costum elegant sau o combinație strălucitoare de fustă și bluză cu paiete? Indiferent de modul în care îți vei petrece Revelionul, asigură-te că ai o ținută care te face să te simți minunat și confortabil în același timp. Alege-ți ținuta perfectă pentru Revelion 2023 pe baza tendințelor globale cu Answear.LAB.

Stylingul pentru Revelion 2023 nu se referă doar la strălucirea paietelor, a materialelor metalizate și a pietrelor sclipitoare. Culorile discrete, îmbrăcămintea clasică sub formă de costume, rochiile simple cu pene în stilul „Marele Gatsby”, sunt vedete în acest sezon. În plus, confortul și nonșalanța joacă un rol imens printre look-urile de Revelion.

Revelion 2023 într-o notă de glamorous maxi

Mergi la un bal de Revelion? Sau poate vei petrece cu prietenii într-un loc mai intim, dar la fel de elegant. Indiferent de locul în care îți petreci noaptea de Revelion, ai ocazia să te prezinți într-un look diferit de cel pe care îl ai în fiecare zi.

Un aspect festiv de Revelion poate fi obținut cu ajutorul unei rochii de seară. Împodobită cu paiete, cristale și accesorii sclipitoare, rochia va atrage atentia tuturor invitaților. Modelul care evidențiază silueta cu un decolteu adânc îți va oferi un look deosebit. Acest lucru te va face să te simți special întreaga noapte!

Pentru femeile ce preferă eleganța clasică, recomandăm o rochie maxi în stil glamour din colecția Answear LAB. Creația se remarcă prin mâneci lungi, decorate cu franjuri, cu guler pe gât și o fantă laterală. Materialul delicat si plăcut la atingere al rochiei iți va asigura tot confortul în noaptea de Revelion.

Little black dress de Revelion

Revelionul 2023 este cea mai bună ocazie a anului să porți ceva extravagant, dar și elegant în același timp. O rochie slim fără bretele și un decolteu adânc în V este modalitatea perfectă de a crea un aspect ieșit din comun, folosindu-te doar de o rochie mini, neagră. Atunci când alegi o rochie neagră, pune accent pe alegerea accesoriilor. Alege câteva accesorii de impact, pentru a adăuga o notă interesantă ținutei tale.

O altă variantă de little black dress este un model din satin din colecția Answear.LAB. Având un material moale și mâneci bufante din plasă neagră, foarte la modă în acest sezon, vei obține un look foarte potrivit pentru noaptea de Revelion.

Un costum pentru ocazii speciale

Nu este obligatoriu să porți rochie în noaptea de Revelion. Sezonul acesta, optează cu încredere pentru un look ce denotă încredere în sine și putere, denumit și power dressing, o tendință care manifestă independența și forța femeilor prin sacouri cu epoleți și costume masculine.

Power dressing te va face să arăți elegant și vei avea un look aparte. Alege un costum simplu cu nasturi decorativi aurii. Sacoul scurt și pantalonii evazați îți vor alungi și subția întreaga siluetă.

Preferi un aspect mai pregătit pentru petrecere? Poartă un costum cu paiete. Un sacou lung cu un cordon în talie este perfect pentru aproape orice siluetă. Pantalonii largi din brocart adaugă o notă de lejeritate întregului look.

Amintește-ți că poți combina și adapta orice costum. Dacă vrei să obții un look power dressing, dar să-l păstrezi în continuare feminin și senzual, alege un sacou lejer și combină-l cu un element mai feminin. Accentuează-ți silueta cu o fustă mini din brocart sau cu un corset și vei obține varianta perfectă pentru petrecerea de Revelion.

Citește alte articole