Cu ce ne încălțăm în toamna anului 2022

Georgiana
|
17 October 2022
|
Timp de citire 3 min
Timp de citire 3 min

Eleganti sau casual, folk sau retro cu suflet – cei mai la modă pantofi pentru toamna 2022 vor fi pe gustul chiar al tuturor. Iată cele mai căutate 5 modele ale acestui sezon.

Dăm la o parte sandalele și sneakerșii din garderobă – ne vom bucura din nou de ei peste câteva luni, odată cu primele raze de soare de primăvară. Acum, cizmele, pantofii, tocurile înalte, cizmele joase, cizmele Jodhpur și bocancii revin în scenă. Acesta este setul nostru complet de încălțăminte pentru toamnă și iarnă. Setul va fi divers, uneori clasic, alteori mai extravagant, confortabil și practic. Din cele mai importante tendințe, am selectat câteva pentru tine – pantofi la modă pentru surpriza toamnei 2022 cu un amestec de stiluri, influențe retro și farmecul glamourului ultra-feminin.

Stil preppy

Nimic nou în toamnă – ne întoarcem la școală. Inspirația vine de pe holurile universităților Oxford și Harvard. Toamna aceasta purtăm mocasini și pantofi oxford, dar nu neapărat cu uniformă. Create cu o talpă plată sau pe o platformă lejeră (care este legată de o altă tendință menționată aici), acest stil completează costumele de toamnă, rochiile în dungi și denimul casual. Sunt la cerere atât modelele clasice în nuanțe de negru și maro, cât și fanteziile designerilor din piele lacuită colorată. Rețineți că, dacă doriți să vă îmbunătățiți ținuta, puteți să combinați mocasinii old school cu ​​șosete colorate.

Vărful ascuțit

În această toamnă revenim la trendul care a rezonat foarte clar, mai ales în anii 2000, cel al pantofilor cu vârful ascuțit. Înălțimea tocului nu prea contează aici, putem purta atât tocuri de sub 5 cm cât și peste 8, dacă îți este confortabil. Ceea ce contează cel mai mult este vârful pantofului, vârful terminându-se într-un punct caracteristic care prelungește picioarele și oferă eleganță oricărui model de pantofi. Dacă vrei să te abați de la calea bătătorită a pantofilor clasici negri, bej sau maro, mergi către pantofii cu un design aparte: cu imprimeu leopard, cu accesorii precum catarame strălucitoare, pantofi satinați sau cu toc baroc.

Clubul mușchetarilor

Nu numai Rihanna are o slăbiciune pentru cizmele până la genunchi. După mai multe sezoane în care au lipsit, cizmele lungi revin triumfător, atât într-o formă care subțiază picioarele, cât și într-o formă mai largă. Cizmele cu toc înalt și fără platformă vor fi perfecte pentru ieșirile de toamnă (și vor fi tocmai bune și ca protecție împotriva ploii). Le arătăm în toată splendoarea lor, combinându-le cu pantaloni scurți, fuste mini și rochii cloche.

Talpa înaltă

Platforme inspirate din estetica disco a anilor 70 ne sunt bine cunoscute. Toamna va trece la un nivel! Tălpi masive se regăsesc atât în designul ​​cizmelor, precum și în sandalele din velur perfecte pentru o petrecere. Se combină perfect cu pantalonii evazati.

 

Notele Vestului Sălbatic

Printre modelele de încălțăminte la modă din toamna anului 2022 nu pot lipsi cizmele de cowboy. Cizmele de origine texană vor atrage femeile care își doresc o alternativă la clasicele ghete Chelsea. Acestea vor fi o completare excelentă pentru jeanși, o cămașă albă și o jachetă Ramones din piele. Dacă vrei ceva deosebit, poți opta pentru o pereche de botine cu inserții din piele.