Citește în 5 min 17 Nov 2020

Culorile toamnei. Care sunt cele mai la modă culori din acest sezon

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Luptăm împotriva gândurilor negre și a lipsei de motivație și speranță, mai ales din cauza perioadei dificile pe care o traversăm. Haideți să vorbim puțin despre cele mai la modă culori, care vor adăuga caracter stilizărilor tale, dar mai ales vor aduce o bucurie și energie pozitivă în viețile noastre. Pe tine ce culoare te înveselește?

Toamna acestui an este destul de tristă și mohorâtă, așa că hai să adăugăm ceva culoare. Să observăm și să apreciem nu numai paleta de culori de toamnă – ci și nuanțele vibrante și suculente, chiar și nuanțe neon, pasteluri delicate, precum și culori asociate cu pământul și natura. Toate trucurile sunt permise atâta timp cât reușim să obținem bucuria, energia pozitivă și optimismul care ne vor fi utile fiecăruia dintre noi, nu numai în lumea modei.

Culori vibrante și suculente

Nu vrem ca noiembrie să fie mohorât, trist și gri. Acest lucru este susținut și de designeri, care fac tot posibilul pentru a face sezonul rece mai plăcut. De aceea, în acest sezon suntem surprinși de culorile energice, extrem de suculente și uneori chiar neon, aduse de la tropice. Suntem bucuroși să găsim roșu (o geacă sau un palton de această culoare va fi un succes pe stradă) sau un roz zmeură intens numit Pink Lemonade. Nuanțele portocalii (cum ar fi strălucirea vibrantă Amberglow) sunt, de asemenea, un hit al sezonului – în acest caz merită să îmbraci un pulover sau un hanorac, care, combinat cu blugi și cizme, va transforma întregul stil într-o notă pozitivă. Nu uitați de nuanța intensă de galben și hipnotizantul albastru puternic. Culorile intense pot fi folosite ca un singur element, deși vă sugerăm să mergeți până la capăt și să creați o ținută folosind principiile blocării culorilor sau un aspect format în întregime dintr-o singură culoare.

Toamnă pastelată

Cine a spus că pastelurile sunt de domeniul primăverii? Culori delicate, subtile, vor apărea anul acesta și toamna și iarna. Cei care iubesc moda se vor bucura cu siguranță de popularitatea culorilor mentei și a lavandei. De asemenea, merită să fim atenți la griurile ușoare (cum ar fi Nimbus Cloud și Sleet). Lejeritatea și eteritatea lor ne vor influența, de asemenea, în mod pozitiv starea de spirit – la urma urmei, cred că toată lumea vrea să se rupă de realitatea dură pentru o vreme, nu?

Toate nuanțele de maro

Cu ce ​​culoare asociați toamna? Mulți oameni aleg maroul, însă paleta maroului de toamnă este mult mai bogată. Merită să-l folosiți atunci când vă compuneți ținuta și, în același timp, surprindeți pe toată lumea cu capacitatea voastră de a alege diverse nuanțe de culori conexe. În ceea ce privește nuanțele maronii, în acest sezon ajungem la motive calde și expresive, cum ar fi caramel sau cărămiziu, precum și nuanțe delicate de bej, roz pudră Tawny Birch sau un nisipiu tipic numit Sandstone. Desigur, culorile de top din acest an pot fi completate cu nuanțe atemporale de scorțișoară, syena, auriu sau maro-ciocolată.

Citește alte articole