Citește în 5 min 17 Nov 2020

Răsfăț pentru zilele de toamnă

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Cu cât zilele sunt mai scurte, cu atât încercăm să ne bucurăm de viață mai mult. Toamna este recunoscută ca fiind un sezon mohorât, cu zile înnorate și ploi, așa că nu vă limitați dorințele în acest sezon, nu vă refuzați plăcerile și răsfățați-vă în fiecare aspect din viața voastră, inclusiv în cel al modei. Pariați pe hainele și accesoriile care vă vor aduce bucurie purtându-le!

Toamna și iarna trebuie să avem o grijă deosebită nu numai pentru corp, ci mai presus de toate pentru spirit – facem totul pentru a ne asigura bunăstarea, nu ne negăm micile plăceri și sărbătorim în fiecare zi. Având în vedere acest lucru, am pregătit un scurt ghid pentru hainele și accesoriile care vă vor răsfăța în zilele de toamnă. Veți găsi aici nu doar hiturile sezonului, ci și haine confortabile și elemente călduroase pentru cele mai reci zile – la urma urmei, ne pasă de confortul vostru indiferent de situație.

Haine pentru serile relaxante de acasă

De un moment de relaxare are toată lumea nevoie, și unde altundeva să te simți relaxat dacă nu acasă? Fiecare interpretează altfel relaxarea: pentru unii oameni va fi o plăcere să urmărească serialul lor preferat, alții se vor relaxa în timpul gătitului sau al unei sesiuni de yoga. Pe timp de toamnă, cel mai confortabil outfit pentru stat acasă este format din hanorace moi și joggers, tricouri largi, cardigane călduroase și halate pufoase. Hainele de stat acasă ar trebui să fie cât mai confortabile, să îți dea libertate de mișcare și să fie prietenoase cu pielea.

 

Accesorii care îți vor completa look-ul

Chiar și minimalistii își pot pierde capul după accesorii spectaculoase. Și nu este nimic în neregulă cu asta! Lasă-te un pic purtat de val și răsfață-te cu un element la modă la care ai visat întotdeauna. Accesoriile de top și de designer îți vor îmbunătăți nu numai aspectul, ci mai presus de toate, starea ta de spirit. Alege un rucsac deosebit în detrimentul unui model banal, îndrăznește și uită-te și la niște genți colorate – acestea îți vor fi utile în special la ținutele mai întunecate sau modeste. Nu uitați de bijuterii și alte accesorii decorative, cum ar fi ceasurile. Acordați atenție și pălăriilor și eșarfelor – alegeți acele lucruri mici care să vă înveselească ținuta!

Haine călduroase de toamnă

Veți petrece seri lungi de toamnă acasă, înfășurați într-o pătură, cu o ceașcă de ceai cald în mână. Dar în alte situații cum vă veți încălzi? În timp ce mergeți la serviciu sau vă plimbați pe stradă pentru a vă face cumpărăturile, meritați același confort și aceeași căldură. Nimănui nu-i place să-i fie frig, până la urmă! De aceea, ți-am pregătit o mulțime de haine foarte călduroase de toamnă-iarnă. Veți găsi aici atât pulovere moi, din lână, cât și geci ușoare, dar foarte călduroase – aceste 2 elemente trebuie să le aveți neapărat pentru acest sezon.

Nu uitați de căciuli, fulare, mănuși și, mai presus de toate, încălțămintea îmblănită pe interior – Emu-ul clasic sau Ugg-urile vor fi cea mai bună alegere aici. Nu vă simțiți vinovați de investițiile în materiale și produse de calitate – confortul și sănătatea voastră ar trebui să fie prioritatea. A te proteja de frig în zilele reci este primordial.

Citește alte articole