Citește în 4 min 04 Apr 2019

Cum ne îmbrăcăm la birou? Ținute bărbătești de primăvară

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Primăvara ne reîmprospătăm garderoba și ne relaxăm ușor în privința codului vestimentar impus de job. Citește articolul și vezi ce ținute sunt potrivite pentru birou, ținând cont de vremea de afară și tendințele actuale.

Deși zilele devin mai lungi și mai însorite, tot trebuie să ți le petreci la birou. Trebuie să simți că a venit primăvara și să îți faci orele petrecute la muncă mai plăcute cu ajutorul ținutelor tale. Cum să combinăm hainele bărbătești pentru a fi în pas cu moda, dar fără să arătăm ca scoși din revistele de profil? Cu toții suntem de acord că uneori moda masculină pare a fi caricaturistică, însă nu este cazul să ne lăsăm purtați în extrema nepotrivită. Există oare o alternativă la tradiționalul duet cravată și cămașă? Vezi inspirațiile noastre de primăvară și lăsă-te purtat de tendințele actuale.

Elegant sau casual?

Aceasta este întrebarea. Uneori munca necesită îmbrăcăminte mai formală – din păcate, nu se potrivesc mereu tricoul și sneakerșii. Cu toate acestea, poți experimenta întotdeauna cu moda. Un trench de bună calitate, sacoul potrivit și pantalonii chinos sunt suficienți pentru a crea un look potrivit pentru birou. Sunt bune și tricourile, însă mizează pe cele clasice, în culori potrivite. Pentru încălțăminte, ai varianta sneakerșilor într-o nuanță decentă și moale (alb, bej, negru) sau mocasini luminoși. În locul sacoului, există numeroase cardigane din materiale fine, adaugi un șal și ținuta este gata. Gecile bomber sunt un înlocuitor nemaipomenit pentru sacou: îți oferă un aer de libertate deși păstrează în continuare eleganța cerută de o ținută office (desigur, în funcție de materialul ales și de culoare).

1.Sacou, Medicine   2.Cămașă, Premium by Jack & Jones   3.Tricou, Selected   4.Mocasini, Joop!   5.Pantaloni, Premium by Jack & Jones

Nu numai alb-negru

Pentru un moment, uită de hainele alb-negru, alb-gri și alb-bleumarin. Există un nou trend – bej, care a dominat întregul sezon. Și nu e de mirare, pentru că această culoare este elegantă și în același timp neutră, deci îți oferă libertatea de a o combina cu alte nuanțe mai puternice, echilibrează orice ținută. Costumele bej vor arăta întotdeauna bine, și te poți juca ușor cu nuanța cămășii sau a tricoului.

1.Pulover, Mango Man   2.Sacou, Medicine   3.Curea, Medicine   4.Pantofi, Wojas   5.Pantaloni, Pierre Cardin

O alternativă a cămășii

Poți să arăți bine și fără cămașă! Desigur, dacă în schimb alegi un tricou unì sau un model polo. Materialul trebuie să fie din bumbac de bună calitate și să îmbrace frumos postura (nu se recomandă nici cele prea lungi și nici cele prea strâmte). Poți să-l combini cu ușurință cu o jachetă sau un pulover cu fermoar. Moda tricourilor polo este o gamă discretă, ușor neschimbată. Arată la fel de bine atât purtat singur cât și dacă îl asortezi cu un sacou.

1.Tricou, Polo Ralph Lauren   2.Tricou, Polo Ralph Lauren   3.Tricou, Premium by Jack & Jones   4.Geacă, Medicine   5.Sacou, Mango Man

 

Citește alte articole