Citește în 2 min 05 Apr 2019

WE ARE THE ANSWEAR – Campania ce reunește toate răspunsurile tale

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Începem o nouă campanie de primăvară – faceți o excursie cu noi într-o călătorie prin lumea tendințelor, a stilurilor, a oportunităților de modă și a visurilor ce vor deveni realitate. Găsiți-vă propriul răspuns unic – WE ARE THE ANSWEAR!

Nu contează ce vă place să faceți în timpul liber, cât vârstă aveți, unde lucrați, care sunt stilurile și viziunile voastre – dacă vreți să vă exprimați personalitatea prin modă, suntem alături de voi, pentru că WE ARE THE ANSWEAR.

Respectăm toate alegerile voastre, vă apreciem originalitatea și vă sprijinim întotdeauna indiferent dacă preferați să purtați adidași sau tocuri, blugi sau costum, rochie sau pantaloni…În mijlocul orașului, pe plajă, la munte – suntem întotdeauna și peste tot lângă tine. Noi nu impunem niciun stil – depinde de voi ce răspunsuri alegeți.

Vrei să fii mereu în tendințe?

Preferi stilul clasic?

Ești un suflet rebel în căutarea aventurii?

Sau poate vrei să descoperi comori bine ascunse ale modei?

Află răspunsul întrebărilor tale >>>

Noua campanie este ghidată de expresia cheie WE ARE ANSWEAR, ceea ce înseamnă că noi avem răspunsul pentru toate dorințele tale legate de imaginea și felul tău de a fi. Dacă vrei să îți îmbunătățești starea de spirit, să îți schimbi stilul, să te remarci în mulțime, să pui accent pe unicitate, noi facem toate aceste lucruri, lăsând suficient spațiu pentru a-ți exprima individualitatea. Varietatea de oferte, acces la tendințele actuale sau clasice, materialele de calitate, hainele și accesoriile pentru diverse ocazii – poți alege tot ceea ce-ți dorești.

Vezi ce am pregătit pentru tine >>>

    

Campania SS19 este însoțită de un spot video regizat de Bart Pogoda – unul dintre cei mai populari creatori de videoclipuri din Polonia. Stilizările au fost dezvoltate de stilistul Michał Kuś și reprezintă tendințele de top din acest sezon, inclusiv animal print-ul, costumele colorate, motivele florale și  influențele modei din anii 80 și 90. Campania se datorează Agenției de Creație din Varșovia și cu siguranță va avea un impact benefic asupra ta, asupra felului tău de a fi!

 

Citește alte articole