Spring at the office – Același birou, un altfel de look!

Pentru un plus de energie pozitivă în birou, primăvara aceasta trebuie să te preocupe look-urile cât mai fresh! Renunță la costumul clasic și pune accent pe modernitate. Citește articolul și vezi cum poți să îți reîmprospătezi ținutele tale office.

Moda la birou – subiectul pare destul de limitat. Toate ținutele par a fi create numai dintr- o cămașă, o jachetă, pantaloni chinos și tocuri înalte pentru a crea același stil clasic pe care îl cunoaște toată lumea. Cu toate acestea, în primăvară, vrem să fim ispitite să experimentăm, să adăugăm un pic de nebunie în stilul nostru și să ne jucăm cu moda. Este permisă extravaganța la birou? Până unde îmi permit să merg cu stilul fashion? Vezi mai jos câteva sfaturi pertinente, care să împace perfect moda cu job-ul.

Noua viață a costumului

Costumul pentru femei – aceasta este cea mai simplă și mai evidentă alegere pentru stilul office. Pantaloni și sacou și avem aproape gata tot outfit-ul, dar există un risc aici – te vei plictisi repede. Prin urmare, experimentează! În primul rând, poți combina imprimeurile, cum ar fi carourile într-o nuanță similară, dar de dimensiuni diferite. Încearcă să combini un sacou de la un set și pantalonii de la altul, neapărat de culori diferite.  Atâtea stiluri noi abia așteaptă să fie adoptate: fuste petrecute, pantaloni eleganți tip bermude sau cei evazați vor aduce un pic de varietate.

1.Sacou, Mango   2.Fustă, Answear   3.Sacou, Medicine   4.Rochie, Tommy Hilfiger   5.Pantaloni, Mango

O atingere ușoară în zilele de primăvară

Costumele rigide cu sacouri formale și fuste fără personalitate – nu spune nimeni că trebuie să te îmbraci așa la muncă! Oferă-ți puțină libertate. Materialele fine vin în ajutorul tău. Poți purta o rochie plic și atât sau combinată cu pantaloni (ca o tunică). Poți purta o helancă subțire pe sub o rochie decoltată și largă. O altă combinație reușită este cea dintre pantaloni și pardesiu subțire, vei obține astfel un stil elegant cu cea mai mare ușurință. Aveți grijă numai ca întregul outfit să fie consistent în culoare și pentru a evita o apariție extravagantă.

1.Rochie, Mango   2.Bluză, Mango   3.Palton, Geox   4.Pantaloni, Scotch & Soda   5.Rochie, Mango

Tocuri  sau sneakers

Ce pantofi să purtăm la birou? Dacă ești o iubitoare a tocurilor înalte, nu ai mari probleme cu această întrebare. Renunță din când în când la modelele clasice și alege pantofii în tendințele sezonului: culori vii, călcâiul expus, snake print sau popularul stiletto nude cu un plus de material transparent. Ai multe variante și unele sunt chiar extrem de comode. Preferi și mai mult confort? Poartă sneakerși într-o culoare uniformă pe care să îi poți combina cu ușurință cu un costum pentru femei.

1.Papuci cu toc, Answear   2.Poșetă, Liu Jo   3.Pantofi sport, Big Star   4.Pantofi, Answear   5.Pantofi, Parfois

Author: Georgiana Pana