Sete de aventură? WE ARE THE ANSWEAR

Sfârșitul petrecerii? Sau poate doar începutul? Indiferent de timp și loc, fiecare ocazie este una foarte bună pentru a sărbători. Ideal ar fi să avem puse deoparte mai multe ținute pentru party, ca să nu cădem în panica de dinainte de eveniment când nu știm cu ce să ne îmbrăcăm. Ai o poftă nebună de distracție (și tendințe)? WE ARE THE ANSWEAR!

Când răsare soarele, te retragi obosită și în același timp fericită de la o super petrecere. Înainte de a pleca spre casă, te oprești să mânânci ceva la puținele gherete încă deschise în zori și savurezi ultimele minute din super distracția de care ai avut parte. Știi că a fost grozav și o vei repeta negreșit: compania prietenilor tăi, atmosfera evenimentului dar și styling-ul perfect – toate acestea au contribuit la efectul grozav al petrecerii. Să ne oprim ținută – cum trebuie să fie? Mai presus de toate confortabilă, dar și uimitoare și unică. Crezi că este dificil ca o ținută să îndeplinească toate aceste condiții? Relaxează-te și potolește-ți setea de aventură cu noi!

Sete de aventură sau de tendințe fashion?

Petrecerile și festivalurile sunt destinate celor mai libertine ținute! Nu ai vrea să renunți puțin la clasicul duet tricou + jeans? Desigur, trebuie să ții cont și de tematica petrecerii, dacă mergeți în club sau dacă evenimentul se ține în aer liber, dacă se cere o ținută mai elegantă sau una casual. Cea mai ușoară variantă este rochia. În funcție de cele enumerate mai sus, îți vei găsi cu siguranță modelul pe care l-ai visat, care să te avantajeze și să te facă să strălucești în mulțime. Avantajul rochiilor este acela că ele în sine deja reprezintă ținuta, nu mai trebuie să te îngrijorezi dacă fusta se potrivește cu tricoul sau alte dileme de genul acesta. Cât despre lungimea rochiei, fiind aproape vară iar temperaturile sar de 20 de grade Celsius, bucură-te de cele scurte sau midi, te vei simți mult mai liberă și gata de distracție!

1.Rochie Answear   2.Rochie Animal Me – Answear   3.Rochie Answear   4.Rochie Glamorous   5.Rochie Armani Exchange

1.Rochie Answear   2.Rochie Vila   3.Rochie Pinko   4.Rochie Stripes Vibes Answear   5.Rochie Glamorous

Ce accesorii sunt bune la distracție?

Orice am spune, tocurile sunt cele mai potrivite pentru petreceri. Sunt atât de multe variante acum, cu curelușe mai groase sau mai subțiri, cu toc subțire sau gros, etc. încât este imposibil să nu îți găsești ceva pe placul tău. Te dor picioarele în timp ce dansezi? Nu-i nimic, continuă petrecerea desculță! E vară, e concediu, simte libertatea mai mult ca oricând! Atmosfera de distracție merge mână-n mână, sau mai bine zis ”picior în picior”, cu tocurile.

Cât despre geantă, varianta ideală pentru petrecerile de vară sunt cele de mici dimensiuni, cu lănțișor sau curea lungă, pentru a putea fi purtate cu mai multă ușurință.

1.Sandale Public Desire   2.Pantofi Guess Jeans   3.Sandale Gino Rossi   4.Geantă Versace Jeans   5.Geantă Mango

Tu la ce festivaluri te duci vara asta? Promiți să ne trimiți și nouă poze de la eveniment? Ne plac la nebunie!

Author: Georgiana Pana