Citește în 4 min 13 Feb 2023

Cum să alegi cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

 

Love is in the air! Exprimă-ți dragostea în cel mai inspirațional mod! Află ce cadouri poți să îi faci persoanei iubite.

În căutarea cadoului perfect de Valentine’s Day

A venit din nou acea zi în care ne declarăm iubirea maim ult ca niciodată! Dacă vrei să te ajuți în declarația ta de un cadou, hai să îți dăm câteva idei pentru Ea, dar și pentru El. Atunci când cauți cadou pentru persoana iubită trebuie să te gândești nu doar să fie ceva util, ci să exprime și felul în care tu îl vezi pe celălalt. Acel cadou trebuie să fie simbolul faptului că îl/o iubești și cunoști mai bine ca oricine altcineva.

Cum să surprinzi persoana iubită

Posibilitățile sunt infinite: de la clasicele cadouri precum bijuterii și haine, până la tot felul de gadgeturi și decorațiuni sau chiar cadouri care să facă trimitere la hobby-urile persoanei respective. Cum să nu te pierzi în mulțimea de idei de cadouri pentru Valentine’s Day? Ei bine, când cauți cadoul perfect, fă-ți înainte o listă de întrebări la care să răspunzi despre persoana iubită cum ar fi ce hobby-uri are, ce îi place, ce face în timpul liber, care este stilul vestimentar etc. La urma urmei, cadoul perfect este acela care este oferit cu inima deschisă și care, în același timp, se potrivește cu persoana respectivă. Iată câteva întrebări care să te ajute să găsești cadoul perfect:

  • Persoana iubită adoră să arate impecabil de fiecare dată? Petrece mult timp în oglindă, probând haine peste haine, înainte să iasă din casă? Atunci alege ceva de îmbrăcat sau un accesoriu de la un brand pe care îl admiră.
  • Ți-a spus de multe ori că ar vrea să petreceți mai mult timp împreună? Aranjează o escapadă romantică undeva la munte sau organizează o cină-surpriză la voi acasă de care să vă bucurați amândoi.
  • S-a apucat recent de practicarea vreunui sport? Oferă-i cadou un echipament complet pentru sportul respectiv sau fă-ți curaj și ia-ți și tu o clasă la care să mergeți împreună.
  • Îi plac sporturile extreme? Poți opta pentru o excursie la munte unde să încercați escalada sau chiar să mergeți cu parapanta.

Self date – cadoul perfect pentru tine

În cultura pop, Ziua Îndrăgostiților poate fi un pic discriminatory – la urma urmei, această sărbătoare a rămas blocată într-un miraj în care pare că este obligatoriu să sărbătorești în doi. Dacă te simți exclus din această sărbătoare pentru simplul fapt că nu ești într-o relație, nu-ți face griji: ușor-ușor încep să vină în prim-plan și oamenii single care își pot declara dragostea proprie, de sine. Ce zici de un self date? De Valentine’s Day, organizează o întâlnire doar pentru tine! Fă-ți cadou o activitate pe care ți-o dorești de mult timp. Fă-ți un cadou la care visezi de ceva timp. Ce zici de o seară la spa sau un film la cinema? Poate că îți dorești o pereche de pantofi la care ți-a rămas gândul de câteva săptămâni sau poate o geacă sport ideală pentru excursiile la munte? Fă-ți timp să te iubești și să-ți oferi un cadou special. Meriți tot ce e mai bun, interesat și de suflet.

Iar dacă nu îți place să ambalezi cadou, avem o soluție: Folosește-te de serviciul nostru dedicat de ambalare cadouri și vom livra produsele comandate frumos împachetate, gata de a fi oferite!

 

Citește alte articole