Citește în 4 min 16 Sep 2022

Cum să porți rochii cu teniși pentru a-ți exprima latura sportivă dar și sexy în același timp?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Asortarea tenișilor și adidașilor cu o rochie reprezintă una dintre cele mai recente tendințe adoptate de modă. Dacă vrei să creezi o ținută wow, să-ți exprimi într-un mod inedit feminitatea și latura sportivă, combină rochii cu tenisi. Moda este permisivă şi ai numeroase opţiuni. Poţi miza pe rochii elegante cu tenişi, variante vaporoase sau rochii cămaşă şi vei arăta incendiar. Astăzi adidașii reprezintă o opțiune acceptabilă și pot fi regăsiți într-o varietate de stiluri elegante, adăugând un element cool fiecărei ținute.

Alege să transmiți o energie relaxată și modernă prin ținutele tale și caută pantofii sport potriviți, pe care să îi poți purta cu lejeritate toată ziua. Dacă nu știi ce rochii pentru tenisi sau ce adidași pentru rochii să alegi, parcurge informațiile de mai jos și lasă-ți inspirația să creeze ținute demne de catwalk.

Adidași pentru rochii – ținute clasice și elegante

Dacă nu știi ce rochii cu adidasi să alegi, îți prezentăm câteva sugestii, pe care le poți încerca în ținutele zilnice. O rochie midi se potrivește perfect alături de o pereche de adidași pastel. Aspectul final va fi unul elegant, dar cu tonuri clasice.

Îți recomandăm o rochie midi cu bretele, neagră, cu buline, o pereche de adidași cu talpă joasă pastel. Vei obține un strop de eleganță. Combină ținuta cu o geantă crossbody albă, din piele naturală sau ecologică și garantat vei face o impresie plăcută.

Adidașii albi reprezintă alegerea perfectă pentru a-ți sublinia rafinamentul. Alege o rochie feminină mini, midi sau maxi, turcoaz sau în carouri și o pereche de adidași albi, clasici. Aceste două piese reprezintă o alternativă perfectă, indiferent de vârstă.

Creează o declarație de modă wow combinând o rochie elegantă cu teniși. Varianta albă bodycon cu bretele tip spaghetti, sexy cu o pereche ochelari de soare albi cu rame ”ochi de pisică” și pantofi sport albi sau colorați, cu talpă groasă.

Rochie și teniși albi – un outfit strălucitor

Dacă adori un look sclipitor, trebuie să încerci neapărat rochii pentru tenisi colorate, în stil boho. Pentru un look proaspăt și feminin, o pereche de teniși albi minimaliști, sunt grozavi și la modă, în special în sezonul de vară. Datorită paletei tenișilor de culori neutre, pot fi purtați cu ușurință cu orice culoare sau model de rochie, fără a dezechilibra vizual aspectul final al outfit-ului.

Tenișii albi simpli, se pretează excelent alături de o rochie casual dantelată și o jachetă din denim. Îți recomandăm să porți rochie eleganta cu tenisi, negri, lejeri, dintr-un materiale ușoare. Combinația va fi întotdeauna de efect. Pantofii sport negrii au o oarecare eleganţă şi vor aduce echilibru ţinutei.

Rochii pentru teniși – ținute sport și casual, dinamice

Rochii pentru teniși în combinații sportive? Cu siguranță DA! Stilul casual este predominat și îl regăsim în ținutele de pretutindeni. Tenișii reprezintă piese de excepție în ținutele casual, așadar nu ezita să îi combini alături de rochiile preferate.

O rochie din denim cu câteva detalii minimaliste și volane, arată uimitor cu teniși albi și ochelari de soare pătrați. Poartă teniși roz pudră cu o rochie din in, midi, albă, cu mâneci scurte și bufante. De asemenea, o rochie lungă, tip cămașă și o geantă shopper, reprezintă piesa supremă pentru o pereche de teniși albi, înalți.

O nouă zi, o nouă opțiune. Alege să porți rochi cu teniși cu șireturi, dar și teniși slip-on, pentru o gură de aer proaspăt. Tenișii ce urmează un design Old Skool, sunt perfecți alături de rochii largi, plutitoare, pentru a atenua din feminitatea lor.

Dacă dorești să îți păstrezi până la final acel touch sportiv, completează-ți ținutele cu accesorii pentru sport. Alege rucsacuri și șepci de baseball pentru un outfit casual ideal în fiecare zi.

Când alegi rochii pentru tenisi, încearcă să creezi o identitate plină de culoare și alege variantele colorate și teniși în culori diferite, pentru un strop de extravaganță și originalitate.

Citește alte articole