Citește în 2 min 24 Mar 2017

Cum sa te imbraci atunci cand doresti sa maschezi soldurile late?

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Mar, para, pepene, clepsidra – deja unele dintre noi deja asociaza aceste elemente direct cu o conformatie specifica.

Si, pentru ca ne dorim ca tot ceea ce iti comanzi de pe answear.ro sa iti vina perfect si sa iti flateze doar formele care te avantajeaza, in articolele urmatoare vom oferi cateva recomandari din ultimele colectii ale brandurilor de top.

#1 Alege pantaloni sau fuste cu talia inalta

Daca alegi o pereche de pantaloni cu talie inalta, sau o fusta de acest gen vei reusi sa atragi atentia de pe solduri, punand accentul pe zona taliei. Alege pantaloni sau fuste cu talia cat mai inalta si cat mai conturata. Bineinteles, pentru un efect garantat de mascare al soldurilor, bluza trebuie sa fie bagata in pantaloni sau sub talia fustei.

Idei de pantaloni si fuste care mascheaza soldurile >

#2 Pantalonii evazati 

Ca sa iti mascheze soldurile, pantalonii evazati pe care ii alegi trebuie sa aiba circumferinta din zona gleznei mai larga decat circumferinta pulpei. Astfel, vei reusi sa contrabalansezi dimensiunile. Opteaza pentru o culoare inchisa precum negru sau bleumarin si asorteaza-i cu o bluză cazută pe umeri.

Vezi toate modelele de pantaloni evazati >>> 

#3 Rochii croite pe corp

Orienteaza-te catre rochii care accentueaza talia. Sau, daca ai o pasiune pentru rochiile drepte, incearca sa iti evidentiezi totusi zona cea mai subtire a corpului prin suprapunerea unui sacou care sa iti mascheze talia.

Vezi toate modelel de rochii care marcheaza talia >>> 

 

 

Citește alte articole