Citește în 5 min 09 Apr 2021

Cum să te îmbraci pentru un weekend de primăvară?

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Te pregătești pentru prima ta călătorie de primăvară sau poate cauți o ținută confortabilă pentru un weekend relaxant acasă? Aruncă o privire la sugestiile noastre pentru stiluri practice și fiabile, datorită cărora îți vei  petrece timpul liber așa cum îți place.

Sugestii confortabile pentru un weekend liber

Poți petrece sfârșitul de săptămână de primăvară în natură sau…Pe canapea sau balcon, urmărind  seriale și citind cărți. Odihnește-te după bunul plac – este important să te bucuri de odihnă după o săptămână grea. Pentru zilele lungi de primăvară, vei avea nevoie de un trening de încredere, set de care ne-am îndrăgostit acum un an. Seturile moi, pantalonii largi, hanoracele oversize și tricourile (femeilor le vor plăcea mai ales tricourile crop) sunt propunerea perfectă pentru un weekend acasă sau la o scurtă plimbare. Hainele casual, confortabile, scăldate în estetica de primăvară pastelată, au șansa de a deveni ținuta ta casual preferată, în care vei ieși atât la o scurtă plimbare, cât și la un grătar cu familia în grădină.

O ținută practică pentru excursii cu bicicleta și plimbări lungi

Sau poate vrei să mergi la plimbare cu câinele tău, solo/cu prietenii sau să mergi într-o excursie cu bicicleta? Pentru astfel de plimbări, o combinație de haine casual și sport va fi perfectă, astfel încât să te simțiți confortabil. Pantalonii cu manșete sau blugi lejeri, un hanorac cu glugă și un buzunar practic, un tricou din bumbac și adidași, toate aceste articole sunt un set perfect pentru petrecerea timpului liber în natură. În caz de vreme incertă, poți completa totul cu o haină de ploaie. Dacă vrei, îți poți face stilul mai interesant, de exemplu, alegând culori de bomboane, articole inspirate din moda anilor 80, adidași cu o platformă masivă și confortabilă sau un rucsac deosebit.

În căutarea aventurii – haine și accesorii pentru sport în aer liber

Plănuiești să petreci un weekend pe un traseu montan? Când faceți drumeții, veți avea nevoie de haine ușoare și confortabile, dar și de o jachetă impermeabilă și rezistentă la vânt. Geci, hanorace, tricouri și pantaloni lejeri, toate pot fi găsite în oferta mărcilor de calitate de outdoor: The North Face, Columbia, Jack Wolfskin, ș.a. În afară de hainele potrivite, nu uita de pantofi și accesorii speciale pentru terenuri solicitante. Pantofii de trekking solizi cu talpă antiderapantă vă vor proteja de multe neplăceri. Nu uita să îți iei un rucsac sportiv în care să ai la tine o haină de ploaie și un hanorac călduros, o șapcă și ochelari de soare pentru a te proteja de soare – în această perioadă a anului, soarele te poate păcăli.

Citește alte articole